Ρεάλ: Παρουσίασε τον Ρούντιγκερ

Το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Αντόνιο Ρούντιγκερ παρουσίασε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Αντόνιο Ρούντιγκερ παρουσίασε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής Γερμανός αμυντικός βρέθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα τη Δευτέρα (20/06), πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη “Βασίλισσα”, ενώ η παρουσίαση του έγινε στην εντυπωσιακή αίθουσα τροπαίων των “Μερένχες”.

«Αγαπητέ Αντόνιο, σήμερα είσαι μέλος μιας μοναδικής οικογένειας και συλλόγου, του συλλόγου των 14 Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Έχεις κάνει ό,τι μπορείς για να είσαι εδώ. Είχες πολλές επιλογές, αλλά διάλεξες αυτή το έμβλημα για να πετύχεις στόχους που φάνταζαν ακατόρθωτοι. Θα δεις ότι με αυτό τη φανέλα βιώνονται μοναδικές αισθήσεις. Στην Τσέλσι υπήρξες σημείο αναφοράς, σημείο αναφοράς για μια ομάδα που κερδίζει, όπως και στην εθνική Γερμανίας. Από εδώ και πέρα, είσαι παίκτης της Ρεάλ και έχεις επιλέξει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας σου», ανέφερε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ στο περιθώριο της παρουσίασης του Ρούντιγκερ.

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για όλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Πάντα με στήριζαν στη ζωή μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για αυτόν τον σύλλογο. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα. Θέλω να κερδίσω όλους τους τίτλους που μπορούμε. Hala Madrid και τίποτα περισσότερο», σχολίασε ο νέος ποδοσφαιριστής των Μαδριλένων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.