Ρεάλ Μαδρίτης: Αιχμές του Πέρεθ προς τον Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ άφησε αιχμές προς τον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά το “ναυάγιο” της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος των “μερένχες” έκανε λόγο για πολιτικές και οικονομικές πιέσεις, ενώ αναφέρθηκε και στη συμβολή που είχε ο Εμανουέλ Μακρόν, στην παραμονή του Γάλλου παίκτη στην Παρί Σεν Ζερμέν. Παράλληλα, ο Πέρεθ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της European Super League, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αρχικά, ο Πέρεθ δήλωσε στην εκπομπή “Chiringuito”: “Δε νιώθω προδομένος από τον Εμπαπέ. Μας είχε πει ότι το όνειρό του είναι να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλα άλλαξαν μέσα σε 15 ημέρες λόγω πολιτικών και οικονομικών πιέσεων. Ο Μακρόν κάλεσε τον Εμπαπέ, δε βγάζει νόημα αυτό. Η Παρί του πρόσφερε την ηγεσία του πρότζεκτ της. Δεν είδα τον ίδιο Μπαπέ με αυτόν που θέλαμε εμείς. Κανείς δεν είναι πάνω από τη Ρεάλ και αυτό δεν αλλάζει. Νομίζω ότι η μαμά του Εμπαπέ ήθελε να έρθει ο γιος της στη Ρεάλ, γιατί γνώριζε ότι πάντα ήταν το όνειρό του. Όμως τα πάντα άλλαξαν στην πορεία και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό, ακόμη έχω σεβασμό για τον Εμπαπέ. Δεν υπογράψαμε κανένα προσύμφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Ποτέ δεν είπα ότι τελείωσε με τον Εμπαπέ, σε τρία χρόνια πολλά μπορούν να αλλάξουν, αλλά δε θέλω τον τωρινό Μπαπέ, θέλω τον πραγματικό”.

Παράλληλα, μίλησε και για τη μεταγραφή του Τσουαμενί: “άποιος του είπε ότι θα έπρεπε να πάει στην Παρί… Ναι ο Εμπαπέ έκανε την προσπάθειά του να τον πείσει και είναι κάτι φυσιολογικό. Η Παρί και η Λίβερπουλ ήθελαν τον Τσουαμενί, είναι φυσικό να έχουμε ανταγωνισμό, αλλά ο Τσουαμενί ήθελε μόνο τη Ρεάλ”.

Τέλος, ο Πέρεθ αναφέρθηκε και στην European Super League: “Η European Super League είναι ακόμη «ζωντανή» είμαστε μέσα σε αυτή. Το Champions League είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς, ποτέ δεν είχαμε την αμφιβολία ότι θα μας αποκλείσει η UEFA”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.