Μαρσέλο: Από αγόρι, έγινε άνδρας στη Ρεάλ (pics)

Ήταν 18 χρόνων όταν η Ρεάλ του έδωσε το πρώτο συμβόλαιο-“Θα το υπέγραφα με το αίμα μου”, ο ίδιος είχε πει

Τον Νοέμβριο του 2006 όταν -18 χρόνων- υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης (πενταετές ήταν) ήταν ο “μικρός Μαρσελίνιο από το Ρίο”.

Τον Ιούνιο του 2022, μετά από 16 χρόνια και 25 τίτλους, είναι ο Μαρσέλο που μιλάει χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του αποχωρώντας από τη Ρεάλ κι έχοντας μια τεράστια καριέρα. 

Το αγόρι που έγινε άνδρας…

Ο Μαρσέλο πίστευε, τότε που 18 χρόνων, πήγε στην Ισπανία ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον δοκίμαζε. Αντί αυτού, βρέθηκε με ένα συμβόλαιο μπροστά του. Ένα παιδί που έπαιζε με τη Φλουμινένσε και θα διαδεχόταν -επί της ουσίας- το πρότυπό του, τον Ρομπέρτο Κάρλος. 

“Πήρα το αεροπλάνο για την Ισπανία όταν ήμουν 18 χρόνων, δεν ήξερα τότε ότι θα υπέγραφα, στα αλήθεια, συμβόλαιο έχει γράψει ο ίδιος στο “The Players’ Tribune”.

“Νόμιζα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης με κάλεσε για να με δει, ίσως να περάσω ιατρικές εξετάσεις. Μαζί μου ήρθε η μελλοντική μου γυναίκα, ο παππούς μου και ο κολλητός μου. Οι τέσσερις μας και ένα GPS. Αυτό ήταν όλα όσα είχαμε. Ο μόνος άνθρωπος στη Βραζιλία που ήξερε πού πήγαινα, ήταν ο πατέρας μου. Δεν ήθελε να ανακοινώσει σε όλους ότι ήξερε ότι πήγαινα στη Μαδρίτη, για να παίξω για τη Ρεάλ, γιατί ποιος θα τον πίστευε; Ο ίδιος δεν το πίστευε. Ονειρεύεσαι αδερφέ”!

Κάποια στιγμή, έχοντας ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις, ένας άνθρωπος από το τημ, του είπε ότι θα χρειαζόταν ένα κουστούμι και μια γραβάτα για την επόμενη μέρα.

Ο νεαρός Μαρσέλο ρώτησε για ποιον λόγο και τότε του είπανε ότι ήταν για την επίσημη παρουσίασή του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, στο Μπερναμπέου. 

“Όταν μου έβαλαν το συμβόλαιο μπροστά, υπέγραψα το όνομά μου, τόσο γρήγορα. Θα το υπέγραφα και με το αίμα μου, αδερφέ”. 

Προσθέτει: “Για μένα, το να είμαι ο ξένος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για το μεγαλύτερο διάστημα, είναι κάτι περισσότερο από τιμή. Είναι ένα παραμύθι. Είναι αδιανόητο. Είναι τρελό”. 

Η συνέχεια εκείνου του συμβολαίου που υπέγραψε τον Νοέμβριο του 2006… Η μετεγγραφή επισήμως καταχωρήθηκε, την περίοδο του Ιανουαρίου του 2007 και ο Μαρσέλο  έκανε το ντεμπούτο του σε παιχνίδι με αντίπαλο την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.