Κάντιθ – Ρεάλ Μ. 1-1: Στο “χείλος” του υποβιβασμού (hls)

Ο Άλβαρο Νεγρέδο έχασε πέναλτι και η Κάντιθ την ευκαιρία να μείνει εκτός τριάδας υποβιβασμού στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης

Χρειάστηκε λιγότερο από ένα πεντάλεπτο η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης για να ανοίξει το σκορ με το πρώτο τέρμα του Μαριάνο Ντίαζ μετά το Νοέμβριο του 2020, ο οποίος ολοκλήρωσε έξοχη ενέργεια του Ροντρίγκο.

Οι γηπεδούχοι που καίγονταν για τους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλουν για την αποφυγή του υποβιβασμού ισοφάρισαν με έναν “απόφοιτο” των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ρουμπέν Σομπρίνο στο 37ο λεπτό.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Το δεύτερο ημίχρονο ανέδειξε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης Αντρίι Λούνιν. Ο Ουκρανός σταμάτησε σε τρεις περιπτώσεις τον πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων Άλβαρο Νεγρέδο, με σημαντικότερη όλων την εκτέλεση του πέναλτι στο 61ο λεπτό.

Το τελικό 1-1 σε συνδυασμό με τη νίκη της Μαγιόρκα έριξε την Κάντιθ στην τριάδα του υποβιβασμού τον οποίο θα επιχειρήσει να αποφύγει παίζοντας την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Αλαβές, αλλά χωρίς να εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη η έκβαση της προσπάθειας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.