Αντσελότι: ”Οι Ιταλοί δεν κάνουμε pasillo”

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν ενοχλήθηκε από την πρόθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης να μην τιμήσει με pasillo την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης στο αυριανό ντέρμπι (8/5 Novasports).

Η Ρεάλ εξασφάλισε τον 35ο τίτλο τους στη La Liga το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά τη νίκη επί της Εσπανιόλ, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν πλήρως στον τελικό του Champions League εναντίον της Λίβερπουλ. Στην Ισπανία και σε ορισμένα άλλα κράτη, συνηθίζεται να τιμάται η πρωταθλήτρια ομάδα καθώς βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που η Ατλέτικο δεν σκοπεύει να κάνει.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει ντέρμπι, ο Αντσελότι συζήτησε την απόφαση της Ατλέτικο και τόνισε γιατί δεν ενοχλείται. «Εμείς οι Ιταλοί δεν έχουμε συνηθίσει να το κάνουμε αυτό. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει να κάνει και πρέπει να το σεβαστούμε. Η Ατλέτικο είναι ένας στενός, φιλικός σύλλογος όπου σεβόμαστε τους πάντες. Αν μας τιμήσουν, είναι εντάξει, αν δεν, είναι επίσης εντάξει».

Η κατάσταση έχει προκαλέσει κάποια διαμάχη τόσο στην Ισπανία όσο και στο εξωτερικό, με ορισμένους οπαδούς να αποκαλούν την πλευρά του Ντιέγκο Σιμεόνε αντιαθλητική, ενώ άλλοι να προτείνουν ότι η συμπεριφορά τους είναι απολύτως αποδεκτή, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι οι αντίπαλοί τους εντός πόλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.