Αλαβές-Μπαρτσελόνα 0-1: “Έλυσε το γρίφο” με Ντε Γιονγκ (hls)

Η Μπαρτσελόνα σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της στη σεζόν, επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Αλαβές, χάρις στο γκολ του Φρένκι ντε Γιονγκ 3 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Φτωχό σε φάσεις ήταν το πρώτο μέρος, με την Μπαρτσελόνα να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την προσεχτική Αλαβές. Στο 13′ το γυριστό του Ντε Γιονγκ έφυγε έξω και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Ντεπορτίβο είχε τετ α τετ, με τον Πονς όμως να στέλνει την μπάλα πάνω στον Τερ Στέγκεν.

Ο αμυντικός μέσος των γηπεδούχων απείλησε και πάλι στο 52′, ενώ στο 78′ η κεφαλιά-οβίδα του Χοσέλου έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γερμανού γκολκίπερ.

Στο 87′ οι Καταλανοί βρήκαν τη λύση, όταν ο Άλμπα πέρασε με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα στην πλάτη της άμυνας και ο Τόρες έστρωσε στον Ντε Γιονγκ, ο οποίος από κοντά έγραψε το τελικό 0-1. Στις καθυστερήσεις ο Τερ Στέγκεν μπλόκαρε τη γυριστή κεφαλιά του Μέντεζ.

Η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στην 5η θέση με αυτό το τρίποντο, ενώ η Αλαβές παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, 1 βαθμό πίσω από την Κάντιθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.