Γκουαρδιόλα: “Αν πρέπει να φύγει ο Τόρες, ας φύγει”

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Φεράν Τόρες, όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αρκετά βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να αποκτήσει τον 21χρονο επιθετικό αντί περίπου 55 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ, σύμφωνα με το Sky Sports και το BBC, οι Καταλανοί θα καταβάλουν στον αγγλικό σύλλογο ακόμη 10 εκατομμύρια ευρώ υπό τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

«Δεν έχει “κλείσει” επίσημα, ξέρω ότι διαπραγματεύονται και πως είναι κοντά. Όταν το ανακοινώσει ο σύλλογος, έχει “κλείσει. Δεν είμαστε ένας σύλλογος όπως άλλοι σύλλογοι όταν οι παίκτες θέλουν να φύγουν και ο ιδιοκτήτης λέει “μείνε”. Εάν θέλουν να φύγουν επειδή αισθάνονται ότι θα είναι πιο χαρούμενοι σε ένα άλλο μέρος, πρέπει να φύγουν. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν». είπε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι

Η Μπαρτσελόνα βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού με την αποχώρηση του Σέρχιο Αγουέρο από την ενεργό δράση, τον τραυματισμό του Μέμφις Ντεπάι αλλά και τη μη προσαρμογή του Λουκ Ντε Γιονγκ. Η Σίτι απέκτησε τον Τόρες τον Αύγουστο του 2020 από τη Βαλένθια για πέντε χρόνια έναντι περίπου 23 εκατομμυρίων ευρώ. Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις 7 φορές με τρία γκολ και μια ασίστ. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται εκτός δράσης, καθώς υπέστη στα μέσα Οκτωβρίου κάταγμα στο πόδι σε αγώνα με την εθνική Ισπανίας για το Nations League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.