Λεβάντε-Βαλένθια 3-4: “Έβρεξε” γκολ και ανατροπή στο ντέρμπι Βαλενθιάνο (hls)

Η Λεβάντε ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε 2-0 και φάνηκε κοντά στην πρώτη της νίκη στην La Liga, αλλά η συμπολίτισά της Βαλένθια με "κυνικό" δεύτερο μέρος γύρισε το ματς και πήρε το τρίποντο, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στα 7 παιχνίδια.

Το ματς δεν είχε συγκινήσεις στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στη συνέχεια “πήρε φωτιά”. Στο 21′ χρειάστηκε να επεμβεί ο VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο έκανε γκολ ο Καμπάνια, παρά την απόκρουση του Σίλεσεν αρχικά.

Μέσα σε 3 λεπτά η Λεβάντε έκανε κάτι που δεν είχε κάνει σε όλο το πρωτάθλημα, έβαλε και δεύτερο γκολ σε ένα ημίχρονο, στην κόντρα επίθεση με τον Μάρτι να πλασάρει σωστα για το 2-0. Μάλιστα ο κορυφαίος της, ο Μοράλες έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε το φιλί της ζωής από τον Γκουέντες. Ο Πορτογάλος έπαιξε το 1-2 και με αριστερό κεραυνό νίκησε τον Κάρντενας για να μειώσει το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι του Γκόμεζ για την Λεβάντε και στην εξέλιξη της φάσης η Βαλένθια θα κερδίσει πέναλτι στην ανατροπή του Ντούρο από τον Βέσο. Ο Σολέρ έκανε το προσωπικό του 5/5 από την άσπρη βούλα φέτος και ισοφάρισε. Ο ίδιος γύρισε τούμπα το ματς με φοβερό δεξί στο 72′ μετά από ασίστ του Γκουέντες.

Ο φορ της Βαλένθια με φανταστική προσποίηση και πλασέ έγραψε το 2-4 στο 85′ και όλοι πίστεψαν πως το τρίποντο είχε “κλειδώσει”. Ο Μπαρντί στο πρώτο των καθυστερήσεων έδωσε ελπίδες στην Λεβάντε με γκολ που μέτρησε μέσω VAR, αλλά μέχρι εκεί. Το τελικό 3-4 σήμανε την 4η νίκη της Βαλένθια στα τελευταία 7 ματς (μαζί με 3 ισοπαλίες), ενώ η Λεβάντε παρέμεινε η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.