“Συμμαχία” Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο και πρόταση δισεκατομμυρίων!

Ένωσαν τις δυνάμεις τους η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο και έκαναν αντιπρόταση οικονομικής ενίσχυσης στις ισπανικές ομάδες.

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του ισπανικού ποδοσφαίρο, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, καθώς και η Αθλέτικ Μπιλμπάο ένωσαν τις δυνάμεις τους και με ανοικτή επιστολή προς τις υπόλοιπες ισπανικές ομάδας της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας έκαναν αντιπρόταση δισεκατομμυρίων για την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων!

Οι “Μερένχες”, οι “Μπλαουγκράνα” και οι Βάσκοι καλούν τις υπόλοιπες ομάδες να μην προχωρήσουν στη συμφωνία της La Liga με την επενδυτική CVC και παρουσίασαν το δικό τους μοντέλο οικονομικής ενίσχυσης, σύμφωνα με το οποίο οι ομάδες θα εξοικονομήσουν 12,2 δις ευρώ μέσα στα επόμενα 25 χρόνια!

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι οι μοναδικοί σύλλογοι που δεν έχουν υπογράψει τη συμφωνία της La Liga με την CVC Capital Partners, στην οποία προβλέπεται οικονομική ενίσχυση των ισπανικών ομάδων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας