Ρεάλ-Μπιλμπάο 1-0: Σκόραρε ο Μπενζεμά, την “κράτησε” ο Κουρτουά (hls)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 1-0 την Μπιλμπάο, με κορυφαίο τον Κουρτουά και σκόρερ για 12η φορά στο πρωτάθλημα τον Μπενζεμά. Μ' αυτή τη νίκη οι Μαδριλένοι αύξησαν τη διαφορά τους από Ατλέτικο και Σοσιεδάδ στους 7 βαθμούς.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με Μπενζεμά και Βινίσους ταλαιπώρησε την άμυνα της Μπιλμπάο. Μετά το εικοσάλεπτο όμως οι Βάσκοι κέρδισαν μέτρα και έχασαν 2 σπουδαίες ευκαιρίες με Γουίλιαμς και Γκαρσία με τον Κουρτουά να κάνει καταπληκτική επέμβαση στη δεύτερη περίπτωση.

Η Βασίλισσα προηγήθηκε με τυχερό τρόπο, με τον Ασένσιο να σουτάρει με το δεξί, τον Σιμόν να απομακρύνει, τον Μόντριτς να κάνει στραβοκλωτσιά-πάσα στον Μπενζεμά που απο κοντά έμελλε να γράψει το τελικό σκορ στο 40′.

Στο 55′ ο Κρος ακούμπησε το 2-0 και έκτοτε η Ρεάλ “έσβησε”. Στο 60′ χρειάστηκε το φανταστικό τάκλιν του Λούκας για να μείνει το 1-0 στο πλασέ του Ντάνι Γκαρσία, ενώ στο 76′ και πάλι ο Κουρτουά όρθωσε ανάστημα στο τετ α τετ με τον Σανκέτ.

Η τελευταία φάση ανήκει και πάλι στους φιλοξενούμενους με τον Μιλιτάο να απομακρύνει με το πρόσωπο τη γυριστή κεφαλιά του Βέσγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.