Ράγιο Βαγεκάνο-Θέλτα 0-0: Ο Ντιτούρο έβαλε στοπ στο σερί (hls)

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με σημαντικές επεμβάσεις, διατήρησε ανέπαφη την εστία του με αποτέλεσμα ο σύλλογος της Γαλικίας να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Μαδριλένοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας αρκετές φορές τον Ντιτούρο, ωστόσο ο Αργεντινός τερματοφύλακας είχε τις απαντήσεις στις προσπάθειες των Φαλκάο και Παλαθόν που ήταν οι πιο δραστήριοι επιθετικά παίκτες των γηπεδούχων.

Από την άλλη πλευρά ο Κουντέτ άφησε στον πάγκο τον Άσπας για πρώτη φορά στη σεζόν, ενώ ο Μίνα τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 23′ για να πάρει τη θέση του ο Σολάρι, με τους “θελέστε” να μην έχουν επιθετική παραγωγή, εξαιρουμένης μιας φάσης με τον Γκαλιάρντο στο 39′.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις ευκαιρίες του πρώτου, στο 53′ σε ταχύτατη μετάβαση ο Φραν Γκαρθία έφτασε κοντά στο γκολ, όμως και πάλι ο Ντιτούρο ήταν εκεί για να του αρνηθεί το 1-0.

Η Ράγιο δεν έκανε το 6/6 στην έδρα της ενώ η Θέλτα επιβεβαίωσε πως μακριά από το σπίτι της τα πηγαίνει καλύτερα συγκριτικά με τις εντός έδρας αναμετρήσεις, έχοντας τους 8 από τους 11 βαθμούς της εκτός έδρας.

Ράγιο Βαγεκάνο (4-3-3): Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Μάρας, Κατένα, Φραν Γκαρθία, Λόπεθ (63′ Τρέχο), Κομεσάνια, Βαλεντίν (87′ Σις), Παλαθόν (73′ Εντεκά), Άλβαρο Γκαρθία (87′ Γουαρδιόλα), Φαλκάο (73′ Μπεμπέ)

Προπονητής: Άντονι Ιραόλα

Θέλτα (4-1-3-2): Ντιτούρο, Κέβιν, Μουρίγιο, Αραούχο, Γκαλάν (61′ Φοντάν), Μπελτράν (61′ Νολίτο), Τάπια, Μέντεθ, Σουάρεθ (80′ Άσπας), Γκαλιάρντο (80′ Γιοκουσλού), Μίνα (23′ Σολάρι)

Προπονητής: Εδουάρδο Κουντέτ

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.