Κάντιθ-Αλαβές 0-2: Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Βάσκους

Η Αλαβές σκόραρε τα πρώτα της εκτός έδρας γκολ φέτος για να φτάσει στη δεύτερη νίκη της φέτος. Από την άλλη πλευρά η Κάντιθ δε σκόραρε ξανά για τρίτο σερί ματς, συνεχίζοντας να υποχωρεί στη βαθμολογία.

Λύση στο πρόβλημα του γκολ ήθελαν να δώσουν Κάντιθ και Αλαβές όταν συναντήθηκαν στο “Μιραντίγια” στη 10η Αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν στα πρώτα τρία εκτός έδρας ματς της σεζόν κι ήταν η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό μακριά από το γήπεδο τους.

Η αναμέτρηση έλαβε καλή τροπή νωρίς νωρίς για αυτούς καθώς στο πέμπτο λεπτό ο Χοσέλου άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Αλαρκόν.

Η Αλαβές υπερασπίστηκε εύκολα το προβάδισμα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου καθώς η Κάντιθ είχε οξύτατο πρόβλημα στη δημιουργία. πρόβλημα το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο περισσότερο στηρίχθηκε στις ατομικές εμπνεύσεις του Άλβαρο Νεγρέδο, ενώ στην τελική προσπάθεια του Περέα που προέκυψε από λάθος των φιλοξενούμενων η μπάλα απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή από τον Λαγκουάρντια.

Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη για τους γηπεδούχους όταν στις καθυστερήσεις ο Χοσέλου έκανε το 2-0 μετά από σοβαρό λάθος της άμυνας τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.