Οσασούνα-Γρανάδα 1-1: Ο Μοντορό χάλασε το πάρτι των “ροχίγιος” (hls)

Στο 90' με απίθανη λόμπα ο Μοντορό ισοφάρισε για τη Γρανάδα και δεν άφησε την Οσασούνα να βρεθεί στην κορυφή της La Liga.

Η Οσασούνα έχασε “χρυσή” ευκαιρία να κοιμηθεί στην κορυφή της La Liga (με συγκάτοικο τη Ρεάλ Σοθιεδάδ), αφού στο 90′ ο Μοντορό της στέρησε τη νίκη στην εκκίνηση της 10ης αγωνιστικής.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάνε στην ανάπαυλα με προβάδισμα, χάρη στο γκολ του Άβιλα -σκοράρει σε δεύτερη διαδοχική αγωνιστική- στο 45′, με τη Γρανάδα να μην απειλείται σοβαρά μέχρι εκείνο το σημείο, να έχει την κατοχή της μπάλας και να έχει στα πόδια της την καλύτερη ευκαιρία στο 24′ με τον Ροτσίνα, μετά το λάθος του Ερέρα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, όμως στο 75′ η αποβολή του Κότε άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ερέρα είχε απάντηση στο φάουλ του Ροτσίνα στο 76′, αλλά στο 90′ ο Μοντορό είδε τον Ισπανό τερματοφύλακα εκτός εστίας και τον “κρέμασε’ με περίφημη λόμπα για το τελικό 1-1!

Οσασούνα (4-1-4-1): Ερέρα, Βιδάλ, Ουνάι Γκαρθία, Νταβίδ Γκαρθία, Κότε, Τορό, Τόρες (79′ Μαρτίνεθ), Όιερ (67′ Μονκαγιόλα), Μπράσανατς (79′ Κρουθ), Ρουμπέν Γκαρθία (79′ Σάντσεθ), Άβιλα (67′ Κίκε Γκαρθία)

Προπονητής: Ζαγόμπα Αράσατε

Γρανάδα (4-2-3-1): Μαξιμιάνο, Κίνι (71′ Άριας), Ντίαθ (αρχ.), Άμπραμ, Νέβα (83′ Εσκουδέρο), Γκοναλόν (38′ Μοντσού), Μίγια, Ροτσίνα, Σουάρες, Ματσίς (83′ Μοντορό), Μπάκα (71′ Μολίνα)

Προπονητής: Ρομπέρτ Μορένο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.