Μπαρτσελόνα: Αγώνας δρόμου για να εγγράψει τον Ντεπάι

Στις τάξεις των Καταλανών υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβουν να δηλώσουν στο μητρώο του συλλόγου τον Ολλανδό, προκειμένου να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα και το γεγονός πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του salary cap που έχει επιβάλει εδώ και χρόνια η La Liga, ναρκοθετούν τη συμμετοχή του Μέμφις Ντεπάι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν αγώνα δρόμου για να εγγράψουν τον Ολλανδό στα μητρώα του συλλόγου, αφού πρώτα λάβουν το «πράσινο φως» από την αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας αρχής.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των «μπλαουγράνα» πως κάτι τέτοιο θα συμβεί, καθώς οι ετήσιες απολαβές του Ντεπάι έχουν πολλά bonus, άρα οι πάγιες απολαβές του δεν δημιουργούν πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την προσεχή Κυριακή (15/8, 21:00) σε αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά στη Nova, όπως εξάλλου και όλη τη La Liga για τα επόμενα 5 χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.