Μπαρτσελόνα: Ανταλλαγή Γκριεζμάν-Νίγκεθ με Ατλέτικο!

Φαίνεται ότι η Μπαρτσελόνα μπαίνει σε περίοδο σημαντικών εξελίξεων ενόψει της νέας σεζόν.

Το μεγάλο πρόβλημα που ήταν η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στο σύλλογο φαίνεται ότι ξεπεράστηκε, οπότε πιο άνετα μπορεί τώρα να κάνει τις απαραίτητες ανακατατάξεις στο ρόστερ. Όπως αναφέρει το barcauniversal, οι Καταλανοί έχουν καταλήξει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Σαούλ Νίγκεθ.

Ο Γκριεζμάν, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του στους Καταλανούς, είναι πρόθυμος να εξασφαλίσει την επιστροφή στο “Wanda Metropolitano” βλέποντας ότι η Μπαρτσελόνα ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί. Μάλιστα ο Πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία το 2018, λέγεται ότι είναι πρόθυμος να κάνει μείωση των αποδοχών για να επιτύχει τη συμφωνία.

Όσο για τον Νίγκεθ, είδε τις συμμετοχές του να μειώνονται αρκετά κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Μάλιστα η απόκτηση του Ντε Πολ, θα μειώσει ακόμη περισσότερο τον χρόνο συμμετοχής του. Η Μπαρτσελόνα μετά την απώλεια του Βαϊνάλντουμ, ψάχνει έναν ικανό κεντρικό μέσο και στα χαρτιά αυτή η ανταλλαγή έχει λογική.
Μια τέτοια συμφωνία, εάν ολοκληρωθεί, θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ σε ακαθάριστους μισθούς ανά σεζόν με την έξοδο του Γκριεζμάν και την άφιξη του Νίγκεθ, ο οποίος εκτιμάται σε 60-70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γκριεζμάν είναι προς το παρόν διακοπές στην Ίμπιζα, με τον αρχηγό της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Κόκε και περιμένει ένα τηλεφώνημα από τους “μπλαουγκράνα”για να υπογράψει τη συμφωνία ανταλλαγής .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.