Λιονέλ Μέσι: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα έχει εισέλθει στην τελευταία ημέρα του τρέχοντος συμβολαίου του στο «Camp Nou».

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο το άγχος των φίλων των «μπλαουγκράνα» μεγαλώνει, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει βάλει ακόμη την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Η συμβατική κατάσταση του Λιονέλ Μέσι, παραμένει ένα από τα πιο συζητημένα θέματα για προφανείς λόγους, καθώς ο θρύλος της Μπατσελόνα, βρίσκεται στα πρόθυρα να μείνει ελεύθερος. Αυτό θα ήταν αδιανόητο αν το έλεγε κάποιος λίγα χρόνια πριν, αλλά με τον έξι φορές νικητή της «Χρυσής Μπάλας» να μην έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία με τους Καταλανούς, είναι λογικό οι φήμες να οργιάζουν και η ανησυχία μεταξύ των «Cules» να αυξάνεται.

Η τρέχουσα σύμβαση του Μέσι λήγει σήμερα, μεσάνυχτα στις 30 Ιουνίου. Υπήρξαν αναφορές ότι μια νέα συμφωνία έχει επιτευχθεί και θα γίνει επίσημη, πριν από την τρέχουσα ημερομηνία λήξης, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει πια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο 34χρονος να τερματίσει τη διαμονή του στη Βαρκελώνη και να πάρει τη μεταγραφή που ζήτησε το περασμένο καλοκαίρι. Ή μήπως όχι…

Ο Μέσι μετέφερε αίτημα μεταγραφής το περασμένο καλοκαίρι, αλλά από τότε ο Μπαρτομέου παραιτήθηκε και Πρόεδρος εξελέγη ο Τζοάν Λαπόρτα, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αργεντινό σταρ. Ο Λαπόρτα είναι στον προεδρικό θώκο τέσσερις μήνες και ενώ δεν έχει ακόμη εκπληρώσει την υπόσχεσή του να δεσμεύσει τον Μέσι με ένα νέο συμβόλαιο, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά με τον πατέρα και μάνατζερ του, Ζόρζε Μέσι. Ως εκ τούτου, δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα θα υπογράψει διετή παράταση στην παραμονή του στην ομάδα, μπορεί να μην είναι εκτός πραγματικότητας. Σίγουρα υπήρξαν επιπλοκές, μία από τις οποίες ήταν η συμμετοχή του Μέσι στο Copa America. Το εάν θα βάλει αμέσως την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μόλις γυρίσει πίσω από τις υποχρεώσεις του με την Αργεντινή, παραμένει ασαφές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.