Κασίγιας, 473 μέρες μετά

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται στην έδρα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ την Τετάρτη (7/5) σε εξ' αναβολής αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχοντας τον Ίκερ Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά μετά από 473 μέρες σε αγώνα πρωταθλήματος!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται στην έδρα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ την Τετάρτη (7/5) σε εξ’ αναβολής αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχοντας τον Ίκερ Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά μετά από 473 μέρες σε αγώνα πρωταθλήματος!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον εγχώριο μαραθώνιο στις 20 Ιανουαρίου 2013, στη νίκη με 5-0 επί της Βαλένθια στο «Μεστάγια». Τρεις μέρες μετά τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι έπειτα από χτύπημα του συμπαίκτη του Άλβαρο Αρμπελόα κατά τη διάρκεια προπόνησης, ενώ μετά την αποθεραπεία του έχασε τη θέση του βασικού επί των ημερών του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Κάρλο Αντσελότι προτίμησε να κάνει rotation φέτος στους τερματοφύλακες, χρησιμοποιώντας τον Ντιέγκο Λόπες στο πρωτάθλημα και τον «Άγιο Ίκερ» σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο.

Ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός είχε υποσχεθεί στον Κασίγιας πως σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα τον χρησιμοποιούσε και στο πρωτάθλημα προκειμένου να διατηρήσει τον ρυθμό του και αναμένεται να κάνει την υπόσχεση πράξη απόψε στο «Νουέβο Θορίγια».

Έτσι ο Κασίγιας κάνοντας το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν για φέτος, θα παίξει στο πρωτάθλημα για 15η σερί σεζόν

Η Ρεάλ με νίκη ανεβαίνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας αλλά και προσεχή αντίπαλό της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ατλέτικο Μαδρίτης, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.