«Πεντάρα» για την Ατλέτικο, στη Βιγιαρεάλ το ντέρμπι

Σε απόσταση αναπνοής από την «Μπάρτσα» έμεινε η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά το επιβλητικό 5-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» επί της Μπέτις για τη δέκατη αγωνιστική της ισπανικής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σε απόσταση αναπνοής από την «Μπάρτσα» έμεινε η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά το επιβλητικό 5-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» επί της Μπέτις για τη δέκατη αγωνιστική της ισπανικής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Με το «τρίποντο» αυτό οι «ροχιμπλάνκος» παρέμειναν στο -1 από την πρώτη Μπαρτσελόνα των 28 βαθμών, έχοντας 27, ενώ η Μπέτις παρέμεινε στον πυθμένα της βαθμολογίας με 8 πόντους.

Μεγάλο ματς έκανε ο Νταβίντ Βίγια για τους γηπεδούχους, με δύο τέρματα στο ενεργητικό του (52΄, 56΄) και μία ασίστ στο 4-0 του Ντιέγκο Κόστα στο 65΄. Ο Όλιβερ Τόρες στο 1΄ άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους που ολοκλήρωσαν το θρίαμβο με το τέρμα του Γκάμπι στο 92΄.

Οι υψηλές «πτήσεις» της Βιγιαρεάλ συνεχίστηκαν και στο ντέρμπι του Λεβάντε με τη Βαλένθια, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να φτάνει σε άνετη νίκη με 4-1. Ούτσε (17΄), Πέρεθ (22΄), Ντος Σάντος (49΄ και 84΄) ήταν οι σκόρερ με τον Ντος Σάντος και τον Ούτσε να έχουν συμμετοχή και στο παραγωγικό κομμάτι του παιχνιδιού των γηπεδούχων.

Για τις «νυκτερίδες» ο Ρικάρντο Κόστα στο 63΄ μείωσε προσωρινά σε 3-1. Η Βαλένθια έμεινε στους 13 βαθμούς, ενώ η Βιγιαρεάλ έφτασε στους 20 και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στο «Ανοέτα» ο Γκρίεζμαν (13΄, 50΄) «καθάρισε» για τη Σοσιεδάδ στο 3-0 με την Αλμερία, με το σκορ να διαμορφώνει ο Χοσέ Άνχελ στο 85΄. Για τους Βάσκους η νίκη αυτή τούς έφερε στους 13 πόντους, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στην τελευταία θέση με 3 και χωρίς νίκη ακόμη φέτος στην Ισπανία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.