Από κοντά η «Μπάρτσα»

Η Μπαρτσελόνα δεν εντυπωσίασε, αλλά με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι έκανε το καθήκον της, νίκησε με 3-1 την Μπέτις και διατηρήθηκε στο -1 από την Ατλέτικο και την κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Μπαρτσελόνα δεν εντυπωσίασε, αλλά με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι έκανε το καθήκον της, νίκησε με 3-1 την Μπέτις και διατηρήθηκε στο -1 από την Ατλέτικο και την κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Αργεντίνος άσος άνοιξε το σκορ στο 14′ από την «άσπρη βούλα» πετυχαίνοντας το 25ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-0.

Οι «μπλαουγκράνα» κλείδωσαν τη νίκη στο 67′ με το αυτογκόλ του Φιγέρας, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στην επόμενη φάση με τον Ρούμπεν Κάστρο, αλλά ο Μέσι στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με κοντινό σουτ, αφού αρχικά είδε τον Αδάν να αποκρούσει το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε στο ματς.

Οι Ανδαλουσιάνοι είδαν την προσπάθειά τους για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία να δυσκολεύει περισσότερο, ενώ οι φίλοι της Μπαρτσελόνα δεν ξέχασαν την τιμωρία της FIFA για τις υποθέσεις των μεταγραφών νεαρών παικτών, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους με συνθήματα και ένα τεράστιο πανό που έγραφε «η Μασία δεν αγγίζεται».

Μπαρτσελόνα (4-3-3, Μαρτίνο): Πίντο – Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Μασεράνο, Αντριάνο – Μπούσκετς, Τσάβι (88′ Σονγκ), Ινιέστα (79′ Φάμπρεγας) – Σάντσες, Πέδρο (79′ Νεϊμάρ), Μέσι

Μπέτις (4-2-3-1, Καλδερόν): Αδάν – Χουάνφραν, Αντόνιο Αμάγια, Ζόρδι Φιγέρας, Χουάν Κάρλος – Ν’ Ντιαγέ, Ρέγες – Άλβαρο Βαδίγιο (61′ Χόρχε Μολίνα), Μαμπβουάτι (61′ Ρούμπεν Κάστρο), Νόνο – Λέο Μπαπτιστάο (82′ Ροντρίγκες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.