Στο πλευρό του Μαρτίνο ο Ινιέστα

Τη στήριξή του στον Τάτα Μαρτίνο γνωστοποίησε ο Αντρές Ινιέστα, εν όψει του «clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τη στήριξή του στον Τάτα Μαρτίνο γνωστοποίησε ο Αντρές Ινιέστα, εν όψει του «clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το πρωτάθλημα. Ο Καταλανός μέσος τόνισε πως όλοι οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» στηρίζουν τον Αργεντινό τεχνικό, σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν ορισμένους ποδοσφαιριστές να είναι δυσαρεστημένοι με τον προπονητή της ομάδας τους.

Αρχικά, ο Ινιέστα τόνισε για τον Αργεντινό τεχνικό: «Ο Τάτα είναι καλό, τουλάχιστον για εμένα. Έχει την ποιότητα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Έχουμε μπροστά μας ένα χρονικό διάστημα στο οποίο θα πρέπει να παλέψουμε για τα πάντα. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Δε θα αφήσουμε τίποτα να μας αποσπάσει την προσοχή σε αυτό το σημείο. Ο Μαρτίνο ξέρει από ντέρμπι. Έχουν και στην Αργεντινή τέτοιου είδους παιχνίδια».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Οι προπονητές είναι οι φάροι για τις ομάδες. Παίκτες και προπονητής είναι πάντα μαζί. Για εμάς είναι ο καλύτερος προπονητής που μπορούμε να έχουμε. Επίσης, το να έχουμε τον Μέσι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση είναι απλά αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Είναι δύσκολο για τον Λέο να μην είναι σε καλή κατάσταση, επειδή είναι ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.