Μιμήθηκε τον… Πλατανιά η «Μπάρτσα»

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 7-0 την Οσασούνα και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Βαγιαδολίδ.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 7-0 την Οσασούνα και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Βαγιαδολίδ. Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε… για τα καλά τον εαυτό του και με τρία γκολ οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στον θρίαμβο, ενώ ο ίδιος με το δεύτερό του τέρμα έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας της Καταλονίας.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη βρήκε δίχτυα στο 18′, το 63′ και το 88′, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Σάντσες (22′), Ινιέστα (34′), Τέγιο (78′) και Πέδρο (90′). Η Μπαρτσελόνα πήγε στους 66 βαθμούς και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν με 4 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ και έναν από τη δεύτερη Ατλέτικο.

Μπαρτσελόνα (4-3-3, Μαρτίνο): Βίκτορ Βαλδές – Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Μασεράνο (82′ Αντριάνο Κορέια), Ζόρδι Άλμπα – Μπούσκετς, Τσάβι (61′ Σονγκ), Ινιέστα – Σάντσες (77′ Τέγιο), Πέδρο, Μέσι

Οσασούνα (4-2-3-1, Χάβι Γκράθια): Αντρές Φερνάντεθ – Όιερ, Λοτιέ, Αλεχάνδρο Αρίμπας, Νταμιά – Σίλβα, Λοέ – Θεχούδο, Αρμεντέρος (61′ Λομπάτο), Ρομπέρτο Τόρες  (69′ Πουνιάλ)- Οριόλ Ριέρα (84′ Ακούνια)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.