Εφυγε χωρίς… προορισμό

Μπορεί να ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά, για την ώρα τουλάχιστον, ο Λουίς Ενρίκε (υποστηρίζει ότι) δεν ξέρει ποιο θα είναι αυτό.

Μπορεί να ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά, για την ώρα τουλάχιστον, ο Λουίς Ενρίκε (υποστηρίζει ότι) δεν ξέρει ποιο θα είναι αυτό. Ο Ισπανός τεχνικός αποχαιρέτησε τους παίκτες του στην Μπαρτσελόνα Β, αλλά τις φήμες για συνεργασία με τη Ρόμα, δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα πάει.
 
«Ισχύει και για τους προπονητές αυτό που λέμε για τους παίκτες, ότι δηλαδή η θητεία τους μπορεί να τελειώσει γρήγορα και να πάνε κάπου αλλού. Το περίμενα αυτό όταν ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Πρέπει να πω ότι πέρασα τρία φανταστικά χρόνια στην Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Ενρίκε.
 
«Αποφάσισα ότι ο κύκλος αυτός είχε φτάσει στο τέλος του. Το είχα πει αυτό πριν αρχίσουν να έρχονται οι προτάσεις και πριν αρχίσουν οι φήμες. Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος γιατί ένα μέρος του σεβασμού για αυτά που έχουμε πετύχει το έχω εισπράξει εγώ προσωπικά», συμπλήρωσε.
 
Οσο για το μέλλον του, επέμεινε ότι παραμένει άγνωστο. «Δεν ξέρω τι θα κάνω τώρα. Ηθελα ένα διάλειμμα, αλλάείναι δύσκολο. Ετσι, θα το σκεφτώ μαζί με την οικογένειά μου και με τους ανθρώπους που θα ήθελα να έχω μαζί μου και είμαι σίγουρος ότι θα βρω την κατάλληλη απάντηση», σχολίασε.
 
Αναφερόμενος στην πρόταση των «τζαλορόσι» είπε ότι είναι και αυτή υπό σκέψη. «Είχα επαφή με τουςδιευθυντές της Ρόμα. Είναι ελκυστικήπροσφορά. Ξέρω όμως ότι έχουν στα χέρια τους αρκετές εναλλακτικές λύσεις, όπως έχω και εγώ. Πριναποφασίσω πρέπει να κοιτάξωπροσεκτικά κάθε πρόταση», κατέληξε.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.