Θέλει Παστόρε η Μάλαγα

Στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει στρέψει την προσοχή της η Μάλαγα, που, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μέσου της Παλέρμο Χαβιέρ Παστόρε.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει στρέψει την προσοχή της η Μάλαγα, που, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μέσου της Παλέρμο Χαβιέρ Παστόρε.
Μάλιστα, δημοσίευμα της «AS» αναφέρει ότι ο ισπανικός σύλλογος έχει ήδη προχωρήσει σε επίσημη πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ.
 
Η Μάλαγα ανήκει από το 2010 στον επιχειρηματία Αμπντάλα μπιν Νάσερ Αλ Θάνι από το Κατάρ και μετά την αποφυγή του υποβιβασμού είναι πλέον η τρίτη μεγαλύτερη ομάδα στην Ισπανία. Στόχος της για τη σεζόν 2011-2012 είναι η ευρωπαϊκή πρόκριση και στο πλαίσιο αυτής της φιλοδοξίας εντάσσεται και η απόκτηση του Παστόρε, αφού λέγεται ότι ο προϋπολογισμός για μεταγραφές ανέρχεται σε 100 εκατ. ευρώ.
 
Αρχικά, ο πρόεδρος της Παλέρμο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι έχει δηλώσει ότι ο Παστόρε δεν πωλείται, για να παραδεχτεί αργότερα ότι τελικά μπορεί και να φύγει από τη Σικελία. Εκτός, από τη Μάλαγα, για την απόκτησή του έχουν ενδιαφερθεί Ρόμα, Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.