Αλμπαθέτε – Φερόλ 1-1 : “Χ”αρούμενος μόνον ο Βάτσλικ! (highlights)

Ισόπαλο έληξε το ματς στο Αλμπαθέτε ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Φερόλ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κίλες στο 26 ενώ η ομάδα της Γαλικίας ισοφάρισε με τον Λοσάντα στο 57', Ήρωας του ματς ο Τσέχος γκολκίπερ Βάτσλικ που απέκρουσε δύο πέναλτι!

Επί της ουσίας κανείς δεν χάρηκε στο Αλμπαθέτε αφού οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να πάρουν ένα καλύτερο προβάδισμα ξέχωρα από αυτό που τους έδωσε το γκολ του Κίλες στο 26′, δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους ενώ η ομάδα της Γαλικίας εμφανώς ανώτερη στην επανάληψη άγγιξε την ανατροπή δίχως όμως να φτάσει σ’ αυτή!

Το 2ο ημίχρονο είχε σαφώς περισσότερο σασπένς ξεκινώντας με ένα πέναλτι υπέρ της Φερόλ που απέκρουσε ο Βάτσλικ στο 49′. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ικερ Λοσάντα ισοφάρισε σε 1-1 με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν περισσότερο για το κάτι παραπάνω. Μετά το 60ο λεπτό όλοι έψαξαν την υπέρβαση! Η Αλμπαθέτε με 3-4 επιθετικές προσθήκες από τον πάγκο (!) έχασε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες για το δικό της 2ο γκολ ενώ στο φινάλε η Φερόλ κέρδισε άλλο ένα πέναλτι σε ανατροπή του Πένια. Ο νεοεισελθόν παίκτης ανέλαβε την εκτέλεσε, αλλά ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού μπλόκατε εύκολα στο 92ο λεπτό ενώ έξι λεπτά αργότερα κράτησε με εξ επαφής απόκρουση την ισοπαλία σε κοντινό σουτ του Μανού Γιούστο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.