Αλμπαθέτε – Βαγιαδολίδ 2-0: Πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους (Highlights)


Ίσως πιο εύκολα κι απ’ ότι δείχνει του τελικό 2-0 επικράτησε η Αλμπαθέτε της Βαγιαδολίδ, στο “Κάρλος Μπελμόντε”. Οι γηπεδούχοι μέχρι το 10ο λεπτό ήταν σε παθητικό ρόλο στο ματς, χωρίς όμως να έχουν δεχτεί κάποια φάση από τους φιλοξενούμενους.

Στο 12ο λεπτό χτύπησε το πρώτο καμπανάκι για την άμυνα της Βαγιαδολίδ, όταν από τα δεξιά και από πλάγια θέση ο Εσκρίτσε σούταρε με πολύ δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Τζον σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Έξι λεπτά μετά και από εκτέλεση κόρνερ η Αλμπαθέτε άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά του Τζετέι, ο οποίος πάτησε πολύ δυνατά και σημάδεψε σωστά κάνοντας το 1-0.

Από το λεπτό αυτό μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ είχαν ευκαρίες να το κάνουν αλλά τα 45 λεπτα του ημιχρόνου βρήκαν τους γηπεδούχους στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλξε, η Αλμπαθέτε ήταν καλύτερη, πίεσε και βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μεδίνα στο 61ο λεπτό ουσιαστικά τελειώνοντας το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι στο 83ο λεπτό άγγιξαν το 3-0 όμως το σουτ του Κίλες χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Τζον και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Αλμπαθέτε μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ για τους φιλοξενούμενους αυτή ηταν η τρίτη τους ήττα σε τέσσερα ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.