Μάκος: “Μας το χρωστούσε η τύχη”

Ο Γρηγόρης Μάκος είχε ανάμεικτα συναισθήματα αφού μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ταξίδεψε από την κόλαση στον... παράδεισο.

Ο Γρηγόρης Μάκος είχε ανάμεικτα συναισθήματα αφού μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ταξίδεψε από την κόλαση στον… παράδεισο. Αυτό τόνισε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: “Ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω. Αν είχαμε αποκλειστεί σήμερα θα μιλούσαμε για τη χειρότερη χρονιά της ΑΕΚ. Όλα καλά όμως. Αυτό που συνέβη πριν από δύο χρόνια κατά της ΑΕΚ, ο Θεός της το έδωσε σήμερα. Και στα αποδυτήρια δεν είπαμε τίποτα άλλο. Μόνο αυτό. Ούτε το πώς παίξαμε, ούτε το πώς πήγε το ματς. Δόξα τω θεώ όμως, ήρθε η πρόκριση και πλέον συνεχίζουμε. Εμάς, πλέον, είναι σίγουρο πως δεν μας αρέσει η ηρεμία. Μας αρέσει να είμαστε στη τσίτα. Είμαστε καλύτεροι και το δείξαμε από την αρχή πόσο θέλαμε το ματς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παρατήσαμε. Κάναμε κάποιες σημαντικές φάσεις και είναι πολύ σημαντικό το ότι στο τέλος προκριθήκαμε”, τόνισε.

Ερωτούμενος για το τι κρατά από το δραματικό αυτό ματς, δήλωσε: “Είναι Κύπελλο, δεν είναι πρωτάθλημα. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η πρόκριση στον ημιτελικό. Όπως προείπα, μας το χρωστούσε η τύχη. Πλέον, κοιτάμε το ματς του Σαββάτου(με τον Αρη). Να κερδίσουμε κι εκεί και να επέλθει η ηρεμία”.


Σάχα: “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ”!
Ο Σεμπάστιαν Σάχα ο οποίος ήταν ο παίκτης που πήρε τα εύσημα του Μανόλο Χιμένεθ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε: “Πήραμε νωρίς το προβάδισμα και στη συνέχεια κάναμε μόνοι μας τη ζωή μας δύσκολη, αφού φάγαμε δύο γκολ από κόρνερ. Πέρα από τη χαρά που έχουμε σήμερα πρέπει να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Το σημερινό παιχνίδι δεν θα το ξεχάσουμε. Ήταν μια ανταμοιβή για μας και ίσως μας χρώσταγε η μοίρα να περάσουμε και σε κάποιο βαθμό μας το ξεχρέωσε”.

Μιλώντας για το ολέθριο λάθος του Ορέστη Καρνέζη, έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του. “Αυτά έχει η ζωή του τερματοφύλακα. Πρέπει να φανεί δυνατός και να το ξεπεράσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.