“Υπέφερα αλλά το απόλαυσα”

Ο Χιμένεθ έπλεξε το εγκώμιο του Σάχα στη συνέντευξη Τύπου. Τον χαρακτήρισε πολεμιστή ενώ θυμήθηκε ότι έχει ξαναζήσει παρόμοιες στιγμές.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έπλεξε το εγκώμιο του Σάχα στη συνέντευξη Τύπου. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλου που έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι και μας στρίμωξε στα σκοινιά. Όπως είχα πει μια τέτοια αναμέτρηση διαρκεί 180 λεπτά. Στο πρώτο εμείς ήμασταν ανώτεροι, στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός. Θα σταθώ στα πρώτα 20 λεπτά και στο τελευταίο μισάωρο, που κάναμε 14 τελικές επιθέσεις. Κάναμε επίθεση ακόμη και με τον Σαχα.. Είμαι περήφανος που η ομάδα μου έπαιξε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Μπορεί να είσαι ανώτερος η κατώτερος αλλά το σημαντικό είναι να μάχεσαι» είπε.

Ο Ισπανός δεν ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο που η ομάδα του δέχτηκε τα γκολ. «Το γκολ από στημένη φάση το είχαμε δει στο βίντεο. Αυτό ήταν το πλεονέκτημα του αντιπάλου και η αδυναμία η δική μας. Ο θεός σήμερα ήταν με την ΑΕΚ, όπως φάνηκε στο τέλος. Θέλω να αφιερώσω νίκη στον κόσμο και  στους παίκτες αν και σε κάποια σημεία δεν έβγαλαν ένταση που ήθελα και σε κάποιες άλλες έπαιξαν φοβισμένα. Όταν όλα ήταν χαμένα έβγαλαν τον πολεμιστή  από μέσα τους. Ιδιαίτερα ο  Σάχα. Έδειξε πως κερδίζονται οι προκρίσεις».

Ο Χιμένεθ θυμήθηκε ότι έχει ξαναζήσει παρόμοιες στιγμές: «Θυμάμαι τη δεύτερη χρονιά στη Σεβίλλη. Παίζαμε στους «8» με Βαλένθια και είχαμε χάσει 2-1 στο Μεστάγια. Στη ρεβάνς ο Σκιλασί είχε βάλει γκολ στις καθυστερήσεις και περάσαμε. Πάλι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος θέλαμε να κερδίσουμε για να πάρουμε την 3η θέση και ο Περότι πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτό είναι το  μεγαλείο ποδοσφαίρου. Σε γενικές γραμμές δίκαια πρόκριση γιατί κρατήσαμε μηδέν στο πρώτο ματς».

Αναφερόμενος στο γκολ που πέτυχε ο Μίτσελ, τόνισε: «Ο Μίτσελ χρειάζεται να προσαρμοστεί. Μπήκε σε δύσκολο σημείο του ματς, όταν δεν υπήρχε καθόλου τακτική. Οι επιθέσεις ξεκινούσαν από Σάχα. Φέρθηκε πολύ έξυπνα στη φάση του γκολ. Δεν λέω ότι ήθελε να πετύχει γκολ. Αλλά ήθελε να βάλει τη μπάλα κάπου εκεί. Σε αυτό το φάουλ φωνάζαμε όλοι να βρει το τέρμα μήπως κάποιος ακουμπήσει τη μπάλα. Ήμασταν τυχεροί  που πήγε κατευθείαν. Ο Μπάχα βρίσκεται στο 50-60%. Ήταν και άτυχος. Εχουμε υπογράψει έναν πολύ καλό φορ. Όμως τους λείπει ρυθμός.  Θέλουν άλλα δυο ματς κυπέλλου».

Δεν μπορούσε να χωνέψει τα γκολ. «Κάναμε λάθος στην τακτική. Αυτό πληγώνει έναν προπονητή. Όταν έχουμε προειδοποιήσει δεχτήκαμε δυο γκολ όπως με Εργοτέλη. Πρεπει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι στα μαρκαρίσματα μας. Αυτά τα λάθη  βελτιώνονται. Δεν θέλω να μειώσω την καλή απόδοση του Παναθηναϊκού αλλά τα τρια γκολ μπήκαν από δικά μας λάθη. Υπάρχει αντίδοτο σε όλες τις στημένες φάσεις. Δεν υπήρξε κανένας αιφνιδιασμός. Κι αυτό μας ενοχλεί περισσότερο. Δεχτήκαμε γκολ ενώ είχε λήξει το ημίχρονο. Δώσαμε ένα πλάγιο πολύ χαζό ενώ μπορούσαμε να πετάξουμε τη μπάλα μακριά. Υπέφερα αλλά το απόλαυσα» είπε.

Για τη διαιτησία δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο. «Γνωρίζω  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές. Πολλές φορές εμείς δεν φερόμαστε επαγγελματικά. Ζητάμε τα πάντα υπέρ μας. Δύσκολο όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Όλοι κάνουμε λάθη. Δέχονται όμως τόση πίεση οι διαιτητές» δήλωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.