Φώναξε παρών ο Νταμπίζας

Για τη Λάρισα μπορεί αυτή τι στιγμή να προέχει το παιχνίδι του κυπέλλου με την ΑΕΚ όμως η βασική προτεραιότητα είναι πλέον η παραμονή της ομάδας στη Super League.

Οι Θεσσαλοί θέλουν με την έναρξη του δεύτερου γύρου στην αυγή του 2011 να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους προκειμένου να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση αλλά και να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Γιόρν Άντερσεν προσπαθεί σε αυτές τις πρώτες του ημέρες στον κάμπο να μάθει την ομάδα και τους παίκτες του, να διαγνώσει τα προβλήματα που υπάρχουν  και φυσικά να τα αντιμετωπίσει.Στις λίγες ημέρες που δουλεύει ο Νορβηγός έχει διαπιστώσει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση και το τελείωμα φάσεων. Ο Άντερσεν γνωρίζει φυσικά ότι είναι δύσκολο το συγκεκριμένο πρόβλημα να βρει τη λύση του αποκλειστικά και μόνο από τις προπονήσεις και γι’ αυτό μιλώντας με τον Πηλαδάκη για μεταγραφικά θέματα έχει κάνει λόγο για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, με ποδοσφαιριστές που θα πληρούν τα στοιχεία που ο ίδιος έχει θέσει. Ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι και του Κώστα Μήτρογλου που δεν υπολογίζεται από το Βαλβερδε και τον γλυκοκοιτάζουν στον κάμπο.
Ο Νορβηγός προς το παρών πάντως ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγώνα με την ΑΕΚ και να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου . Ο Άντερσεν στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του ζήτησε να είναι ενωμένοι και να έχουν πίστη. «Θα πρέπει να νικήσουμε και να γίνουμε όλοι μια γροθιά για να πετύχουμε το στόχο μας. Μέσα από τη σκληρή δουλειά στο τέλος θα ανταμειφθούμε και θα τα καταφέρουμε» είπε ο Νορβηγός που είδε το Νίκο Νταμπίζα να βγάζει την προπόνηση σε φουλ ρυθμούς, γεγονός που τον καθίστα τον αρχηγό της ομάδας υποψήφιο για την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ. Στο ματς με το Δικέφαλο της Αθήνα επιστρέφουν ακόμα οι Βενετίδης και Κανόμπιο που δεν αγωνιστικά στο ματς με τον Ολυμπιακό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.