Χώρις Τσόρι και Κασάμι

"Θεμέλια" πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιχειρήσει να βάλει ο Ολυμπιακός από τον πρώτο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19.30 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

“Θεμέλια” πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιχειρήσει να βάλει ο Ολυμπιακός από τον πρώτο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19.30 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Μάρκο Σίλβα άφησε εκτός αποστολής τους Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Κασάμι, Σεμπά, Βούρο, Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη, Λάτσι, Χουτεσιώτη, Σάλιακα, Φινμπόγκασον καθώς και τους τραυματίες Ντα Κόστα, Καμπιάσο και Ερνάνι.

Συνοπτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι: Μποτία, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Ρομπέρτο, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ.

Το βάρος στην προπόνηση έπεσε στην τακτική, στο δημιουργικό, αλλά και στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού. Θεραπεία συνέχισαν για μία ακόμη ημέρα οι Καμπιάσο και Ερνάνι, ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντα Κόστα, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής στα Ιωάννινα, της 20ης αγωνιστικής της Super League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.