Πανηγύρισαν και οι δύο

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-1 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, με τις δύο ομάδες όμως να παίρνουν αμφότερες την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-1 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, με τις δύο ομάδες όμως να παίρνουν αμφότερες την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν ήδη πάρει το εισιτήριο από την προηγούμενη αγωνιστική και έκαναν το «τρία στα τρία», με τους Κρητικούς να παίρνουν τη δεύτερη θέση λόγω καλύτερης επίθεσης σε σχέση με τη Ζάκυνθο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με σουτ του Αυγενικού από την μικρή περιοχή που πέρασε άουτ στο 10′, ενώ στο 18′ ο Πανιώνιος απάντησε με άστοχο σουτ του Βιγιάλμπα μέσα στην περιοχή.

Στο 38′ όμως, οι «κυανέρυθροι» πήραν το προβάδισμα, με τον Χαλκιαδάκη να βρίσκει κάθετα στην περιοχή τον Καθάριο και αυτόν να κερδίζει τις κόντρες και να σκοράρει από κοντά με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 43′ ο Εργοτέλης έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Γρομητσάρης έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ και ο Τασουλής απόκρουσε πάνω στη γραμμή.

Στο 56′ όμως, οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά στο γκολ, όταν ο διαιτητής καταλόγισε αυστηρό πέναλτι για μαρκάρισμα του Τασουλή (που μάλιστα τραυματίστηκε) στον Ντος Σάντος, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μπακασέτας πήρε τη θέση του τραυματία Τασουλή και στο 75′ έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Βιγιάλμπα, ο οποίος χάρισε τη νίκη στον Πανιώνιο με αριστερό πλασέ.

Γκολ: 56′ πεν. Ντος Σάντος – 38′ Καθάριος, 75′ Βιγιάλμπα
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Άλλα, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Ντος Σάντος (87′ Καμαρά), Κούτρης (82′ Πίτσος), Γαρεφαλάκης (61′ Γενιτσαρίδης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μητρόπουλος (64′ Κόρμπος), Χαλκιαδάκης, Τασουλής (57′ Μπακασέτας), Βιγιάλμπα, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Ντουρμισάι (71′ Ανσαριφάρντ), Οικονόμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.