Με κόσμο και… παράδοση

Βροντερό "παρών" ετοιμάζονται να δώσουν στην Τρίπολη οι φίλοι του Ατρόμητου, περιμένοντας να πανηγυρίσουν την πρόκριση επί του Αστέρα όπως πριν τέσσερα χρόνια.

Βροντερό “παρών” ετοιμάζονται να δώσουν στην Τρίπολη οι φίλοι του Ατρόμητου, περιμένοντας να πανηγυρίσουν την πρόκριση επί του Αστέρα όπως πριν τέσσερα χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2008 οι Περιστεριώτες είχαν νικήσει 1-0 την ομάδα της Αρκαδίας με γκολ του Κορακάκη παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα και πήραν το “εισιτήριο” για τους “8” της διοργάνωσης.

Από τότε ο Ατρόμητος δεν ξαναέχασε στην Τρίπολη, μετρώντας ακόμη μία νίκη και δύο ισοπαλίες για το πρωτάθλημα. Τώρα, βέβαια, οι “κυανόλευκοι” διεκδικούν τη συμμετοχή τους σε έναν δεύτερο συνεχόμενο τελικό. Μια τεράστια πρόκληση, που… αναγκάζει 500 και περισσότερους Περιστεριώτες να μεταβούν στην Πελοπόννησο και να στηρίξουν την προσπάθεια του παικτών του Γιώργου Δώνη.

Το ίδιο ευχάριστο για τον 42χρονο προπονητή είναι το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ζουέλα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμεινε μόνο ο Καραμάνος. Ο νεαρός άσος εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος διέγνωσε ερεθισμό στην επιγονατίδα, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει και από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τη Μεγάλη Δευτέρα.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή του Ατρόμητου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ζουέλα, Καραγκούνης, Νάστος, Μπάλλας, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Δημούτσος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τάτος, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Γκαρσία, Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας.

* Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του πατέρα του Γιώργου Δώνη. Ο τεχνικός του Ατρόμητου είχε ταξιδέψει απευθείας στη Θεσσαλονίκη από το Ηράκλειο μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη, προκειμένου να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο, απ’ όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη (4/4). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.