Σεφτέ με «τριάρα»

Ο Άρης επικράτησε 3-0 του Αιγινιακού για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου και ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του στη σεζόν.

Ο Άρης επικράτησε 3-0 του Αιγινιακού για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου και ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του στη σεζόν. Οι «κίτρινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο χάρη στο γκολ του Καπνίδη στο 19′ από ασίστ του Μιλούνοβιτς.

Ο τελευταίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Βέροιας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε κάπως νωθρά και έδωσε κάποια δικαιώματα στους τυπικά γηπεδούχους.

Ο Μιλούνοβιτς, ωστόσο, στο 71′ με προβολή μετά από σέντρα του Μπαργκάν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και «κλείδωσε» τη νίκη της, ολοκληρώνοντας την προσωπική του παράσταση στο 82′, όταν πέτυχε το δεύτερό του τέρμα με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Αιγινιακός (Π. Αμανατίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρι (81′ Ποσίνκοβιτς), Γκατσολάρι (61′ Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασσαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (65′ Ρανγκέλοφ), Πατράλης

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (73′ Παυλίδης), Τάτος, Ανάκογλου, Ντούνης (63′ Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (83′ Αντρέου), Καπνίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.