Και λίγα ήταν

Ο ΠΑΟΚ «ξεμπούκωσε» στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε όλα τα γκολ του επιβλητικού εκτός έδρας 7-0 επί του Πανελευσινιακού.

Ο ΠΑΟΚ «ξεμπούκωσε» στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε όλα τα γκολ του επιβλητικού εκτός έδρας 7-0 επί του Πανελευσινιακού. Πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήθελε έναν βαθμό για να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, ενώ με τη νίκη των Τρικάλων επί της ΑΕΛ στο άλλο ματς τελικά θα προκρινόταν… ακόμα και με ήττα.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, έμοιαζε αδύνατο απέναντι στην ουραγό της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία δεν έχει καν βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ παρατάχθηκε μάλιστα και με αλλαγές στην αποψινή αναμέτρηση. Ο Πανελευσινιακός κατάφερε να αντέξει για ένα ημίχρονο στην πίεση των φιλοξενούμενων, αλλά στο δεύτερο «κατάρρευσε» και το μόνο που έκανε ήταν να παίρνει την μπάλα από τα δίχτυα και να πηγαίνει στη σέντρα.

Έξι παίκτες του ΠΑΟΚ χρίστηκαν σκόρερ με τον Αθανασιάδη να κάνει την αρχή στο 48′ και τον Πέλκα να είναι ο μοναδικός που πέτυχε δύο γκολ (77′, 90′). Τα άλλα τέρματα του «δικέφαλου του Βορρά» σημείωσαν οι Περέιρα (51′), Σάκχοφ (58′), Μυστακίδης (70′) και Κουλούρης (75′).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που προκρίθηκε ως πρώτη από τον 1ο όμιλο, είχε επίσης δύο δοκάρια, συνολικά 30 τελικές προσπάθειες και κατοχή της μπάλας με ποσοστά 79%-21%, σε μια παράσταση κυριολεκτικά για έναν ρόλο στο γήπεδο της Ελευσίνας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Κορομηλάς (61΄ Μουντοκαλάκης), Καμπούρης, Τσούπρος, Τσίγκρος, Κωστόπουλος (46΄ Δημόπουλος), Σταματάκης, Κασναίτσης, Γραικός, Ναούμ, Παλαιολόγος (69΄ Ορφανίδης)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Βελλίδης, Βαρέλα (64΄ Πούγγουρας), Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου (64΄ Κοροβέσης), Χαρίσης, Πέλκας, Σάκχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης (54΄ Κουλούρης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.