Στους “16” και οι δύο

Η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν έβγαλε νικητή (1-1), όμως οι δύο ομάδες πανηγύρισαν την πρόκριση τους στην επόμενη δάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν έβγαλε νικητή (1-1), όμως οι δύο ομάδες πανηγύρισαν την πρόκριση τους στην επόμενη δάση του Κυπέλλου Ελλάδος.


Ο Απόλλων στο 22′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του στο πρώτο μέρος, όταν ο Αλίπιο, μετά από σέντρα του Βάντερσον από δεξιά, στόπαρε και με πλασέ νίκησε τον Τζινάρ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό με τον Παυλίδη, ωστόσο ο Πίτκας απόκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο άσος της Βέροιας βρήκε με το χέρι την μπάλα, λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.


Το σύνολο του Γκρανέρο πίεζε και στο 26′ ο Καλί με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη “στρογγυλή θεά” πάνω από το δοκάρι και στο 34′ δεν μέτρησε τέρμα του Χάσελμπάινκ για φάουλ του Καλί πάνω στον Κύργια. Ο επιθετικός μονόλογος της Βάροιας συνεχίστηκε, με τον Μπεν να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Χάσελμπάινκ, αστοχώντας με το κεφάλι από καλή θέση (41′). Ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά στο γκολ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, αφήνοντας ανεκμετάλλευτη και αυτή την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.


Τελικά η Βέροια κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ στο 77′ με τον Χάσελμπάινκ, ο οποίος από κοντινή απόσταση προώθησε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.