Καρυπίδης: “Τελικός στο Πανθεσσαλικό με 8.000 οπαδούς για κάθε ομάδα!”

Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, επιμένει στην εξ αρχής θέση των "κίτρινων" για τελικό Κυπέλλου με κόσμο στο Πανθεσσαλικό

Αμετακίνητος στην θέση, που πήραν οι “κίτρινοι” εξ αρχής, σε ό,τι αφορά στον τόπο και τον τρόπο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας την τρέχουσας σεζόν, μένει ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Ακόμη και μετά τη σημερινή (28/3) απόφαση, η οποία πάρθηκε στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, για αγώνα στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο στις εξέδρες, εκτός αν αλλάξουν κάποιες συνθήκες στο Στάδιο, η δήλωση που έκανε είναι ενδεικτική του σκεπτικού του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά τη σύσκεψη προχώρησε στην εξής λιτή, αλλά πολύ χαρακτηριστική δήλωση, που δείχνει τι ακριβώς επιθυμεί η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Είπε: “Να εφαρμοστεί ό,τι λέει η προκήρυξη. Ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα”.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, ο Θόδωρος Καρυπίδης τόνισε μεταξύ άλλων: “Εμείς πληρώσαμε 250.000 ευρώ για κάμερες και ότι άλλο χρειαζόταν για να είναι έτοιμο το γήπεδό μας. Είναι δυνατόν το Πανθεσσαλικό, που έχει οριστεί εξαρχής να μην είναι έτοιμο; Έπρεπε να το είχατε έτοιμο!”

Θυμίζουμε ότι μετά τη σημερινή σύσκεψη στην ΕΠΟ, στην οποία έδωσαν το παρών οι Γιάννης Αλαφούζος και Θόδωρος Καρυπίδης ως επικεφαλής των διοικήσεων των δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκού και Άρη αντίστοιχα, αλλά και ο Αχιλλέας Μπέος, ως δήμαρχος Βόλου, έδρα διεξαγωγής του τελικού βάσει της προκήρυξης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος, δήλωσε ότι… “ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό χωρίς οπαδούς, εκτός αν αλλάξουν κάποιες συνθήκες στο Στάδιο (σ.σ. στα συστήματα ασφαλείας, όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος)”.

Ο Αχιλλέας Μπέος, από τη δική του πλευρά, φεύγοντας από τη σύσκεψη τόνισε: “Πρότεινα να διεξαχθεί το παιχνίδι με κόσμο. Να πάρουν από 4.500 εισιτήρια οι δύο ομάδες και άλλα 5.000 η ΕΠΟ, τα οποία να τα διαθέσει όπως επιθυμεί. Ήταν αρνητικός ο κ. Αλαφούζος σε ό,τι αφορά στον αριθμό των εισιτηρίων για τις ομάδες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.