Μπέος: “Πρότεινα από 4.500 εισιτήρια, αρνητικός ο Αλαφούζος”

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αποχωρώντας από τη σύσκεψη στην ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό, σχολίασε τη δική του πρόταση για το διαμοιρασμό των εισιτηρίων μεταξύ Άρη, Παναθηναϊκού και ΕΠΟ, αλλά και τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου

Σε εξέλιξη είναι η σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στα γραφεία της ΕΠΟ. Από αυτήν, πριν από λίγο, αποχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος κλήθηκε να παραστεί να εκφράσει την άποψή του για το διαμοιρασμό των εισιτηρίων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μεταξύ των δύο φιναλίστ, Άρη και Παναθηναϊκού.

Ο Αχιλλέας Μπέος παρέμεινε στη σύσκεψη για περίπου 10 λεπτά. Φεύγοντας δήλωσε: «Είμαι εδώ γιατί προσκλήθηκα, αλλά δεν έχει νόημα να παραμείνω, γιατί ως δήμαρχος πρόθεσή μου είναι να γίνει ένας τελικός-γιορτή. Από εκεί και πέρα, οι λεπτομέρειες είναι απόφαση της ΕΠΟ και των ομάδων. Άρα, εγώ δεν έχω δουλειά. Εγώ, πάντως, έδωσα το πράσινο φως για το Πανθεσσαλικό.

Και συνέχισε, μπαίνοντας σε λεπτομέρειες της συζήτησης, κατά την οποία ήταν παρών στη σύσκεψη: “Παραμένω στην ίδια προσέγγιση σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους στον τελικό, αλλά με γνώμονα την ιστορία των συγκεκριμένων ομάδων και ότι δεν έχουν την ίδια αντιπαλότητα με άλλους, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Να έχει περίπου 15.000 φιλάθλους στις εξέδρες το γήπεδο. Η πρότασή μου είναι να δοθούν από 4.500 εισιτήρια περίπου σε κάθε ομάδα στα πέταλα και περίπου 5.000 εισιτήρια να διαθέσει η ΕΠΟ όπου θέλει, ακόμη και να τα δώσει στις ομάδες. Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός, γιατί θεωρεί λίγο τον κόσμο. Αλλά τις αποφάσεις θα τις πάρουν η ΕΠΟ και οι ομάδες”.

Αναφορικά με την απόφαση της ΔΕΑΒ να κλείσει το Πανθεσσαλικό, επειδή οι κάμερες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου, τόνισε, κάνοντας λόγο για το κόστος που απαιτείται για να τοποθετηθούν νέες: “Είπα ότι όσο είναι το κόστος να συμβάλει 50-50 η ΕΠΟ και ο Δήμος Βόλου. Αυτό θα το αποφασίσουν η ΕΠΟ και οι ομάδες. Το καρπούζι και το μαχαίρι το έχουν η ΕΠΟ και οι ομάδες”.

Αργότερα, ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε: “Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η χωρητικότητα του γηπέδου είναι ακριβώς 22.500. Δεν υπάρχει καμία πρόταση από την πλευρά μας για 3.000 οπαδούς από κάθε ομάδα. Αυτή ήταν μια πρόταση από τον επικεφαλής της Αστυνομίας στη σύσκεψη”.

Και πρόσθεσε: “Είναι μια υπόθεση της ΕΠΟ, του Παναθηναϊκού, του Άρη και της Αστυνομίας. Συμφωνώ μαζί σας ότι δεν έχουμε τα νέα μέτρα για τις κάμερες και τα υπόλοιπα για να βάζουμε 3.000 φιλάθλους σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς είπαμε ότι δίνουμε το γήπεδο. Ο λόγος που είπαμε το «ναι», να γίνει στον Βόλο το ματς, είναι γιατί δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεγάλη ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι ένας τελικός με 15.000 κόσμο θα είναι ασφαλής. Η ΕΛ.ΑΣ έχει το καρπούζι και το μαχαίρι. Ο δήμαρχος τι να κάνει άλλο…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.