Ντουάρτε: «Είναι κρίμα που δεν σκόραρα στο τέλος…»

Οι δηλώσεις του Μπρούνο Ντουάρτε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Άρη (0-0) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Είμαι πάρα πολύ λυπημένος γιατί είχαμε αυτοπεποίθηση και κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι εδώ. Ξέραμε εξ’ αρχής ότι θα ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι εδώ, είχαμε αυτοπεποίθηση από την αρχή και είναι κρίμα στο τέλος που δεν μπόρεσα να σκοράρω στο τέλος και να στείλω την ομάδα στον τελικό. 

Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ ποιότητα και γνωρίζαμε πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι αλήθεια πως τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα θέλαμε στο πρωτάθλημα, όμως έχουμε δείξει πως είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε αυτοπεποίθηση για να τα καταφέρουμε στο τέλος. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε μέχρι εδώ να μας στηρίξει, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Η αλήθεια είναι πως ήμασταν αρκετά ενθουσιασμένοι με την προοπτική να φτάσουμε στον τελικό του κυπέλλου, όμως μας περιμένουν τώρα επτά τελικοί στο πρωτάθλημα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για το κλαμπ και τον κόσμο μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.