Νίκη Βόλου – Άρης 2-2: Ο Σαβέριο “σφράγισε” την πρόκριση στα ημιτελικά (video)

Mε σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Σαβέριο, ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Νίκη στον Βόλο και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Mε σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Σαβέριο, ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Νίκη στον Βόλο και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο επόμενος αντίπαλος του Άρη θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός – ΟΦΗ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 10ο λεπτό με μακρινό σουτ του Λίταινα.

Στο 25ο λεπτό ο Γαβριηλίδης έκανε χέρι στην περιοχή της Νίκης Βόλου μετά από σέντρα του Γκαρθία, ο Τσακαλίδης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Σαβέριο ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι για το 1-0 υπέρ του Άρη.

Μετά από προσπάθεια του Κρητικού στο 35ο λεπτό, η μπάλα κόντραρε στον Βέλεθ και ο Πασχάλης Κάσσος σε κενή εστία έκανε το πλασέ και ισοφάρισε για τη Νίκη Βόλου.

Ιδιαίτερη στιγμή το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες της Νίκης Βόλου πήγαν στον πάγκο και αφιέρωσαν το γκολ στον Παύλο Κυριακίδη, ο οποίος πενθεί το χαμό της συζύγου του.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Μπράμπετς έκανε λάθος γύρισμα στον Χουτεσιώτη, ο Πολίτης έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Λεονάρντο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-1 για τη Νίκη Βόλου στο 46′.

Μετά από φάση διαρκείας στο 69ο λεπτό, ο Σαβέριο πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 2-2 για τον Άρη, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Χουτεσιώτης με σημαντική επέμβαση στο 73′ είπε “όχι” στον Ναα, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Νίκη Βόλου είχε τελική προσπάθεια με τον Τζιώρα, ωστόσο και πάλι ο τερματοφύλακας του Άρη ήταν σε ετοιμότητα.

Η Νίκη Βόλου είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 78ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Κρητικού, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 88ο λεπτό δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Άρη.

Νίκη Βόλου – Άρης 2-2

Διαιτητής: Τσακαλίδης Αλέξανδρος

Σκόρερ: 35′ Κάσσος, 46′ Ριμπέιρο – 27′, 69′ Σαβέριο

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58′ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46′ Στίκας), Ναα, Λίταινας (73΄Αναστασίου), Γαβριηλίδης (58′ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83′ Μπάλλας)

Άρης: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Βέλεθ (46′ Μοντόγια), Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (57′ Νταρίντα), Τζούρασεκ (57′ Βερστράτε), Παναγίδης (57′ Μενέντεζ), Γκαρθία (75′ Χριστοδουλόπουλος), Σαβέριο, Σαμόρα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.