Ατρόμητος-ΑΕΛ 4-0: Με… ντόρτια στα προημιτελικά (Highlights)

Στη ρεβάνς του 1-1 της Λάρισας, ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα με 4-0 της ΑΕΛ στην έδρα του και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΛ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος να μένει στο ισόπαλο (1-1, 6/12/23), η υπόθεση πρόκριση ήταν ανοιχτή και για τις δύο ομάδες.

Μεταφερόμαστε λοιπόν στον επαναληπτικό και στο Περιστέρι (16/1, 19:00) εκεί που ο Ατρόμητος ήταν πιο ουσιαστικός και πήρε την πρόκριση με μια μεστή και επαγγελματική εμφάνιση που αποδεικνύει και το φανταστικό διάστημα που διανύει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στο παιχνίδι τώρα, η Λάρισα μπήκε καλύτερα στο ματς και ιδιαίτερα στο πρώτο τέταρτο, φτάνοντας τρεις φορές με αξιώσεις στην εστία του Μαρκετζιάνι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανησυχήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Από εκεί και έπειτα ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Σολούκο να αποκρούει το σουτ του Τριμμάτη στο 20′ λεπτό.

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι Περιστεριώτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τριμμάτη, όπου μετά από εξαιρετική συνεργασία των Αντζιέλσκι, Βρακά και Κουέν, ο τελευταίος έκανε μία ωραία σέντρα και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής νίκησε από κοντά τον Σουλούκο για το (1-0).

Στο δεύτερο μέρος και μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη του, ο Τσακμάκης κέρδισε πέναλτι, ο Αντζιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Σα να μην έφταναν όλα αυτά η ΑΕΛ, έμεινε και με παίκτη λιγότερο αφού σε προσπάθεια του Παπαγεωργίου να εκμαιεύσει πέναλτι ο διαιτητής του έδειξε την δεύτερη κίτρινη για θέατρο.




Κάπου εκεί τελείωσε και η όποια ελπίδα είχαν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε την διαφορά παικτών, κράτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο ματς, πρώτα με τον Τσακμάκη να κάνει το (3-0) στο 84′ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, για να έρθει στο 90’+ 2′ ο Βέργος να γράψει το τελικό (4-0).

Συνθέσεις:

Ατρόμητος:(‘Ιλιτς), Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (Ασεβέδο, 72′), Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Κούεν (Κουντέ, 67′), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (Βέργος, 72′), Βρακάς (Ντίερχ, 67’).

ΑΕΛ: (Δερμητζάκης), Σουλούκος, Πλέγας (Αντράντα, 63′), Μαριάς, Κ. Παπαγεωργίου, Όγκμποε (Στίνα, 63′), Ουατάρα (Νίνο, 63′), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (Παπαδόπουλος, 63′), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.