ΟΦΗ – Κηφισιά 3-1: Βήμα πρόκρισης! (highlights)

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 της Κηφισιάς στην φάση των «16» του Κυπέλλου και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου!

Ο ΟΦΗ επικράτησε της Κηφισιάς με 3-1 στο πρώτο μεταξύ παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο και πλέον έχει πιο εύκολο έργο για το δεύτερο παιχνίδι!

Καλός ρυθμός με φάσεις και γκολ!


Οι δύο ομάδες, ξεκίνησαν με υπηρεσιακούς προπονητές στον πάγκο τους, μετά την λύση της συνεργασίας με Νταμπράουσκας και Αναστασίου αντίστοιχα.
Αμφότερες ξεκίνησαν με διάθεση να απειλήσουν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ώστε να φτάσουν στο γκολ.
Ο ΟΦΗ, μόλις στο έκτο λεπτό, βγήκε μπροστά με τον Μαρινάκη, που γύρισε για τον Τοράλ και αυτός προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όμως ο Παπασάββας έδιωξε σε κόρνερ.
Ο Αμπάντα ήταν ο εκτελεστής αυτού, με τον Τοράλ να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0 στο έβδομο λεπτό!


Ωστόσο η χαρά του γκολ για τους γηπεδούχους κράτησε μόλις τρία λεπτά.
Η Κηφισιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματέους Σάντος και προβολή του Αντερέγκεν, ισοφάρισε σε 1-1 στο δέκατο λεπτό.


Ο ρυθμός συνέχισε να είναι καλός! Ο Μαρινάκης έκανε σέντρα για τον Λουίς Φελίπε με τον τελευταίο να μην πιάνει καλά το σουτ.
Ο ΟΦΗ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Αμπάντα πέρασε την μπάλα στον Τοράλ, που με πλασέ νίκησε τον Κρίστινσον για το 2-1.


Στο 30, ο Τοράλ έκανε φοβερή ατομική προσπάθεια όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρε της Κηφισιάς για να πετύχει και τρίτο γκολ.

Στο 38 ο Βούρος έκανε λάθος ο Οζέγκοβιτς πήρε την μπάλα και του έγινε φάουλ με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, όμως μετά από έλεγχο αποφάσισε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση.


Έπεσε ο ρυθμός στο β ημιχρόνο


Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο ωστόσο υπήρξαν κάποιες καλές ευκαιρίες.
Στο 49 ο Οζέγκοβιτς δεν κατάφερε να πιάσει σωστά την κεφαλιά για να σκοράρει και να ισοφαρίσει για την Κηφισιά.
Ο ΟΦΗ στο 75 έφτασε στην επίτευξη και τρίτου γκολ! Ο Λάρσον με φοβερή κάθετη μπαλιά βρήκε τον Λουίς Φελίπε ο οποίος έκανε το 3-1!


Στο 85΄ο Βούρος ανέτρεψε τον Τεττέι και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Από τα έντεκα μέτρα ο Τεττέι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μπάουμαν που έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα!

Στο 92 ο Τέττει με ωραίο σουτ ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Μπάουμαν και ένα λεπτό αργότερα, ο Ντίκο έπιασε καλό διαγώνιο σουτ με τον Κρίστινσον να διώχνει με δυσκολία. Έτσι παρέμεινε το 3-1 με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει τη νίκη.

ΟΦΗ (Πέδρο Καράβελα): Μπάουμαν, Γκαγιέγος, Νέιρα(62΄Ριέρα), Βούρος, Τοράλ(69΄Ντικο), Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Φελίπε, Μεγιάδο, Αμπάντα(80΄Αμπάντα), Μαρινάκης(62΄Λάρσον)
Κηφισιά: (Νώντας Κουτρομάνος) Κρίστινσον, Μποτία(60΄Σπίνος), Παπασάββας(69΄Πρίτσας), Οζέγκοβιτς(76΄Ζμπόκος), Παρράς, Ματέους Σάντος(59΄Κωνςσταντακόπουλος), Μασούρας, Ίλιεφ(69΄Τεττέι), Τσάπαν, Αντερέγκεν, Ιπαλίμπο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.