Καμπανιακός – Αστέρας Τρ. 1-3: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο την πρόκριση στους «16»

Ο Αστέρας Τρίπολης δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, κόντρα στον Καμπανιακό, αλλά σοβαρεύτηκε στο δεύτερο και «καθάρισε» το παιχνίδι με 3-1 για την πρόκριση στους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς, καθώς επικράτησε με 3-1 του Καμπανιακού. Οι Αρκάδες δυσκολεύτηκαν απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 20′ με τον Πόζογλου.

Ο Αστέρας με τον Κρεσπί «απάντησε» πέντε λεπτά αργότερα από… αέρος για το 1-1, ύστερα από ωραία σέντρα του Καλτσά. Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ σε ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σέρβος προπονητής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μάντζη αντί του Μπαρτόλο. Ο Έλληνας στράικερ στο 54ο λεπτό έκανε το 2-1 για τον Αστέρα και ο Μιριτέλο στο 58′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Καμπανιακός στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, «έψαξε» το γκολ, αλλά μάταια. Έτσι ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.