Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Εύκολη πρόκριση για ΑΕΛ και Νίκη Βόλου

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με 3-0 του Τηλυκράτη. Το καθήκον της η Νίκη Βόλου κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας (1-3). Στην παράταση ο Αχαρναϊκός πήρε το τελευταίο «εισιτήριο» της ημέρας για τη διοργάνωση.

Νωρίτερα τα Χανία με ανατροπή νίκησαν 2-1 την Κοζάνη και στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ. Αντίθετα το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Αιολικό αναβλήθηκε εκ νέου, καθώς οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στη Λέσβο.

ΑΕΛ – Τηλυκράτης: 3-0

Η ΑΕΛ πήρε την πρόκριση χωρίς κανένα πρόβλημα από τον Τηλυκράτη για την επόμενη φάση της διοργάνωσης επικρατώντας με 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» την πρόκριση.

Προβάδισμα για τους «βυσσινί» στο 4ο λεπτό με τον Μιλτιάδη. Στο 19′ οι Θεσσαλοί με τον Πεντρόσο διπλασιάσαν τα τέρματα τους και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπούμπας με αυτογκόλ στο 25′.

ΑΕΛ: Σουλούκος (79’ Αντωνόπουλος), Μαξιμένκο, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου (46’ Παρασκευάς), Παπαδόπουλος, Νίνο (67’ Ρούσης), Αντράντα (46’ Θωμαΐδης), Μαυριάς (46’ Μπρου), Πατράλης, Μιλτιάδης, Πεντρόσο.

Τηλυκράτης: Τζελέπης, Γιαννιώτης (52’ Περιστέρης), Ανδρέου, Τακίδης, Κωστόπουλος, Ρίζος (86’ Σουλιώτης), Τόσκα, Μπούμπας, Τεγούσης (52’ Μπελεβώνης), Κοκκόρης (52’ Νικηφορόπουλος), Γκουντρουμπής (52’ Σπανουδάκης).

ΠΑΟ Βάρδας – Νίκη Βόλου: 1-3

Στους «16» της διοργάνωσης η Νίκη Βόλου, η οποία πέρασε από την έδρα του ΠΑΟ Βάρδα με 3-1. Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι και στο 16′ «άνοιξαν» το σκορ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Τζιώρα, το οποίο κέρδισε ο Κάσσος. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 48′ ο Κρητικός έκανε το 0-2, ενώ στο 82ο λεπτό ο Παπαχρηστόπουλος μείωσε σε 1-2 και έβαλε στο ματς τον ΠΑΟ Βάρδας. Όμως στο 90+2′ ο Κάσσος «έγραψε» το τελικό 1-3 για τη Νίκη Βόλου.

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Διονυσόπουλος, Θεοφάνης (74’ Τσεκούρας), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Λιόσης, Κούστα, Μαστραντωνάκης, Μπίσα, Πλαστουργός (46’ Μικελάτος-84’ λ. τρ. Τρομπούκης), Λαθύρης

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Ανδρέου (56’ Μπαχανάκ), Αναστασίου (68’ Ναά), Κυριακίδης, Γαβριηλίδης (56’ Λίταινας), Παναγιωτίδης, Πολίτης (56’ Τοπαλίδης), Κρητικός, Τζιώρας (75’ Πέττας).

Αχαρναϊκός – Πιερικός: 1-0 παρ.

Το παιχνίδι ΑχαρναϊκόςΠιερικός ύστερα από 90άλεπτα αγώνα ολοκληρώθηκε στο μηδέν. Οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση. Στο πρώτο λεπτό της παράτασης ο Νατσιόπουλος με πέναλτι σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε στον Αχαρναϊκό την πρόκριση της επόμενη φάση του Κυπέλλου Eλλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.