Προκρίθηκε ο Αιγινιακός, «θύμα» ανατροπής ο Παναιγιάλειος

Στο εκτός έδρας γκολ κατάφερε ν΄ αποσπάσει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αιγινιακός, μένοντας στην ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα με 1-1. Αποκλεισμό-σοκ γνώρισε η ομάδα του Αιγίου από την Ερμιονίδα!

Στο εκτός έδρας γκολ κατάφερε ν΄ αποσπάσει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αιγινιακός, μένοντας στην ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα με 1-1. Αποκλεισμό-σοκ γνώρισε η ομάδα του Αιγίου από την Ερμιονίδα!

Ματς με γκολ, εκπλήξεις ανατροπές σε σκορ και προκρίσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα των έξι αγώνων του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας για την Κυριακή (14/9). Στο Αίγιο ο Παναιγιάλειος είχε «εφόδιο» το 1-0 απέναντι στην Ένωση Ερμιονίδας από το πρώτο παιχνίδι, όμως, αυτό δεν στάθηκε ικανό για να δώσει την πρόκριση στο σύλλογο της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, άνοιξαν το σκορ στο 8΄ κι έφθασαν ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Με δύο τέρματα η Ένωση στις αρχές του δεύτερου μέρους ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο εκτός έδρας, μετά τη νίκη της με 2-1! Ο Αιγινιακός στάθηκε τυχερός στη φάση του χαμένου πέναλτι του Καρακατσάνη, στο 30΄, με το οποίο ο Αστέρας θα μπορούσε να έχει προηγηθεί.

Ο Κουτσοσπύρος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Κατερίνης, στην οποία δεν στοίχισε το τέρμα ισοφάρισης (1-1) του Κρυστάλλη στο 80ό λεπτό. Στο ματς Τύρναβος-Πιερικός ντεμπούταρε για τους φιλοξενούμενους ο νέος τους προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος την τριετία 2008-2011 είχε περάσει από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Ο Λαρισαίος προπονητής δεν μπόρεσε να οδηγήσει το νέο του σύλλογο στην πρόκριση, αν και οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν με το πέναλτι του Μάρκοβιτς στο 35΄. Δύο τέρματα, όμως, του Τυρνάβου στο τελευταίο 20λεπτο έδωσαν την τελική επικράτηση σ΄ αυτούς με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται στο 92΄ με τον Τσούκαλο. Με δέκα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας για την Κυριακή (14/9):

Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός: 1-1 (80΄ Κρυστάλλης – 55΄ Κουτσοσπύρος) / 0-0 το πρώτο ματς, προκρίθηκε ο Αιγινιακός
Άλιμος – Χανιά: 2-3 (39΄ Καραμέρης, 70΄ Ιωάννου πέναλτι – 65΄ Κοντέον, 74΄ Κρητικός, 75΄ Νικολόπουλος αυτογκόλ) / 0-4 το πρώτο ματς, προκρίθηκαν τα Χανιά
Πανηλειακός – Παναχαϊκή: 1-1 (54΄ Τσίτας – 18΄ Μπαλού) / 0-3 το πρώτο ματς, προκρίθηκε η Παναχαϊκή
Εθνικός Σερρών – Αναγέννηση Καρδίτσας: 0-0 / 1-1 το πρώτο ματς, προκρίθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας
Παναιγιάλειος – Ένωση Ερμιονίδας: 1-2 (8΄ Σκαρτσίλας – 46΄ Βλαχόπουλος, 53΄ Καραδέμητρος) / 1-0 το πρώτο ματς, προκρίθηκε η Ένωση Ερμιονίδας
Τύρναβος – Πιερικός: 2-1 (73΄ Σολφερίνο, 92΄ Τσούκαλος – 35΄ Μάρκοβιτς πέναλτι) / 1-0 το πρώτο ματς, προκρίθηκε ο Τύρναβος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.