Κούρτιτς: “Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου”

Οι δηλώσεις του Γιάσμιν Κούρτιτς για το γκολ που πέτυχε και για την πρόκριση του ΠΑΟΚ-Αποχωρώντας είπε: “No penalty, no problem…”

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και ήταν αυτός που έκανε το 1-1, πριν ακολουθήσει το γκολ του Μιτρίτσα για το 1-2 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Σλοβένος, μετά το τέλος του αγώνα, στην αρχή των δηλώσεων που έκανε στην Cosmote, είπε: “Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Να βλέπεις όλες αυτές τις αντιδράσεις. Είναι κάτι υπέροχο”.

Για το γκολ είπε: “Έβλεπα τους αμυντικούς να θέλουν να διώξουν. Ήξερα πως θα έρθει σε μένα. Αυτό που σκέφτηκα είναι να κάνω καλό κοντρόλ για να σουτάρω. Αυτό έγινε και είμαι χαρούμενος γιατί είναι από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου. Το χάρηκα”.

Πρόσθεσε: “Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου, για την πρόκριση, για την αντίδραση είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να αναλύσω το γκολ ακόμα. Είναι κάτι σημαντικό, κάτι που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος και έχω πολλά συναισθήματα”.

Σε ερώτηση για το αν θα τον κυνηγήσει για να τον πάρει πίσω η Πάρμα είπε: “Δεν θα επέστρεφα ποτέ, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ…”.

Αποχωρώντας είπε: “No penalty, no problem…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.