Αναγέννηση Καρδίτσας-Άγιος Νικόλαος 5-0: Ιστορική πρόκριση! (hls)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέρασε με πεντάρα το εμπόδιο του Αγίου Νικολάου στη ρεβάνς του μεταξύ τους αγώνα Κυπέλλου και προκρίθηκε πρώτη φορά στην ιστορία της στους "8" του θεσμού

Ιστορία έγραψε σήμερα (22/12) η Αναγέννηση Καρδίτσας! Νίκησε στην έδρα της με σκορ 5-0 τον Άγιο Νικόλαο και σε συνδυασμό με τη νίκη που είχε πετύχει, με σκορ 0-1, στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα, στην Κρήτη, προκρίθηκε στη φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά από την ίδρυσή της ως σύλλογος.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για την Αναγέννηση. Οι γηπεδούχοι από την αρχή έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Με τον Πολίτη στο 17ο άνοιξαν το σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Βιδάλ από τον Κατσαρό. Στο 26ο είχαν δοκάρι με τον Πλέγα, όμως, άλλο γκολ δεν κατάφεραν να σημειώσουν στο πρώτο ημίχρονο, παρότι ήταν ανώτεροι.

Στο 54ο διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Στέφανο Αθανασιάδη κι από εκεί και μετά ήταν καταιγιστικοί. Ο Πλέγας στο 62ο και στο 70ό και ενδιάμεσα ο Κοτσώνης στο 68ο έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους, φτάνοντας το σκορ στο 5-0. Μετά το 5-0 από τον Πλέγα υπήρξε ένταση μεταξύ του σκόρερ και του Κίτου, με συνέπεια αμφότεροι να αποβληθούν.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Λαγός (46΄ Μπάλλας), Κοτσώνης, Πολίτης (77΄ Θεολόγης), Μανιός, Σταμόπουλος (77΄ Γκουγκούδης), Πλέγας, Βιδάλ (64΄ Γκίνη), Αθανασιάδης (64΄ Μπενγκόα)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (69΄ Τζιλάι), Κατσαρός, Πιθαρούλης (78΄ Μαυρής), Τσανάι, Φουκαράκης, Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος (78΄ Πάγια), Νοκάι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.