Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Φωκικό στο ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, ψάχνοντας ένα σκορ πρόκρισης (20:00).

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Φωκικό στο ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, ψάχνοντας ένα σκορ πρόκρισης (20:00). Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους τους, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και να ενισχύσουν την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, στο πρώτο επίσημο εφετινό τους ματς.


Η Ένωση επιστρέφει στο κύπελλο Ελλάδος, μετά το 2012, όταν είχε αποκλειστεί από την Καβάλα με εντός έδρας ήττα 1-0. Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Ανέστη στην εστία και τους Μπακάκη, Πεταυράκη, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στην άμυνα. Οι Κορδέρο και Ανάκογλου θα είναι οι δυο αμυντικοί χαφ, με τους Μπαρμπόσα, Ντακόλ και Πλατέλλα να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αραβίδης.


Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ δε θα βρεθούν οπαδοί του Φωκικού, λόγω σχετικής απόφασης της αστυνομίας. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.