Μεξικό: Σκόραρε ο Πινέδα στην πρεμιέρα του Gold Cup (vid)

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήτα ένας από τους σκόρερ του Μεξικό, στη νίκη 4-0 επί της Ονδούρας, στην πρεμιέρα του Gold Cup.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του και αγωνίστηκε για 80 λεπτά στην αναμέτρηση. Οι Μεξικανοί είχαν στον πάγκο τους για πρώτη φορά τον Χάιμε Λοθάνο, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Μεξικανός μέσος, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά, ο Πινέδα δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι έκαναν καλή δουλειά, οι παίκτες έδειξαν ενδιαφέρον σε αυτά που προτείνει ο προπονητής, υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι, με τα πόδια μας στο έδαφος. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, έχουν μείνει πέντε παιχνίδια. Για να πετύχουμε τον στόχο, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα».

Και συμπλήρωσε: «Είναι καθημερινή η δουλειά, νομίζω ότι ξεκινήσαμε με το δεξί και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε στιβαρά όμς το κάνουμε και με την αυτοπεποίθηση που έχουν οι παίκτες. Αυτή είναι η δουλειά, με αυτή κερδίσεις, κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής, οι παίκτες τα έκαναν πολύ καλά. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και ελπίζουμε να μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ομαδική δουλειά, θα μπορούσαν περισσότεροι παίκτες να σκοράρουν, ήταν η σειρά μου σήμερα. Ελπίζουμε να έρθουν περισσότερες νίκες και να βελτιωνόμαστε, ώστε οι οπαδοί να είναι χαρούμενοι και να μας στηρίξουν σε αυτή τη διοργάνωση».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.