Νικολαΐδης: «Μεγάλη νίκη με τεράστια ομάδα»

Για τη νίκη του Αιγινιακού επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο μίλησε ο Κώστας Νικολαΐδης, τονίζοντας πως η ομάδα του Αιγινίου αύξησε απλά τις μικρές της πιθανότητες για πρόκριση.

Για τη νίκη του Αιγινιακού επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο μίλησε ο Κώστας Νικολαΐδης, τονίζοντας πως η ομάδα του Αιγινίου αύξησε απλά τις μικρές της πιθανότητες για πρόκριση.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για την πορεία του Αιγινιακού, που απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε την Τετάρτη του Πανιώνιου:

«Είχα πει και χθες πως κάναμε μία μεγάλη νίκη κόντρα σε μία τεράστια ομάδα, με βαριά φανέλα, δεν δίνει όμως την πρόκριση. Απλώς αυτό που έγινε ήταν να αυξήσουμε τις μικρές πιθανότητες που είχαμε να πετύχουμε ένα όνειρο. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να τα πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα και ό,τι καλύτερο έρθει για εμάς στο Κύπελλο. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και έχουμε στην άκρη του μυαλού μας το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή, αφού σε κάποια παιχνίδια έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και για αυτό είπα ότι βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Έχουμε την τύχη να έχουμε τον κ. Καρανικόλα, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Εδώ στο Αιγίνιο υπάρχουν περίπου 4 με 5 χιλιάδες μόνιμοι κάτοικοι. Η Κατερίνη δεν είναι διψασμένη, αφού έχει παρουσιάσει μεγάλες ομάδες. Ο κόσμος για να ζεσταθεί θέλει να δει αυτά τα μεγάλα πράγματα. Για αυτό λέμε ότι χρειαζόμαστε υπομονή. Κάθε Κυριακή είναι γεμάτο το γήπεδό μας, όμως πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι πιο κοντά στην ομάδα. Ο Αιγινιακός με τις κινήσεις που κάνει, φαίνεται πως ο κόσμος αγκαλιάζει τις προσπάθειες που γίνονται και παιχνίδι με παιχνίδι μαζεύονται όλο και περισσότεροι φίλαθλοι. Με την υγεία που βγάζει η ομάδα και τη σωστή δουλειά που γίνεται σε διοικητικό κομμάτι, θα έρθουν οι εξτρά φίλαθλοι που θέλουμε από τις γύρω περιοχές».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας:

«Όταν έχεις βλέψεις και βάζεις υψηλούς στόχους, χρειάζεται να ενισχύεσαι σε κάθε θέση. Αυτή τη στιγμή έχουμε ικανότατους ποδοσφαιριστές, έχουμε βάθος στον πάγκο και αυτό είναι σημαντικό για να έχουμε καλή πορεία. Έχουμε κάποιους στόχους, σε δύο-τρεις περιπτώσεις, για να καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε θέσεις. Ουσιαστικά να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα της Football League. Έχουμε μία τριάδα αγώνων με ομάδες που είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και πρέπει να τα κερδίσουμε. Τα ντέρμπι τα έχουμε στην έδρα μας. Στα παιδιά είπα πως όταν έχεις βλέψεις, χρειάζεται να κερδίσεις τα σημαντικά παιχνίδια».

Για το άσχημα ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν:

«Το γεγονός πως η ομάδα δεν πήγε καλά στο ξεκίνημα, συνηγόρησαν κάποια θέματα για αυτό. Η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολα από την αρχή, αφού υπήρχαν 19 καινούργιοι ποδοσφαιριστές και χρειαζόταν χρόνος για να δέσουν όλοι μεταξύ τους. Δεν είμαστε εκτός στόχων, όμως πρέπει να καθαρίζουμε τους αγώνες πιο γρήγορα και έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.