Σπουδαίο “διπλό” με Ουέλινγκτον!

Σπουδαίο "διπλό" πέτυχαν τα Τρίκαλα στην αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 1-0 πέτυχαν τα Τρίκαλα στη Δράμα επί της Δόξας μπροστά σε περίπου 3.000 θεατές. Μάλιστα, οι Θεσσαλοί ξεπέρασαν τους “μαυραετούς” στην κατάταξη και μπήκαν στην προνομιούχο εξάδα!
Η ομάδα της Δράμας ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και επιχείρησε να μεταφέρει το παιχνίδι προς την εστία του ΑΟΤ. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί αν και περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, φρόντισαν να κρατήσουν τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά από την εστία του τερματοφύλακα Πουρή με συνέπεια η Δόξα να μη φανεί ιδιαίτερα απειλητική.
Στο δεύτερο μέρος, το. σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να είναι, πάντως, περισσότερο επικίνδυνοι αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, η. έμπνευση του τεχνικού των Τρικάλων, Γιώργου Βαζάκα να ρίξει στο ματς τον Ουέλινγκτον στο 79′, αποδείχθηκε “χρυσή” αφού ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε μόλις δύο λεπτά αργότερα με σουτ από κοντά μετά από ασίστ του Ενόκ!
Η Δόξα δεν κατόρθωσε να αντιδράσει στα λεπτά που απέμεναν και έτσι οι Τρικαλινοί πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική επιτυχία.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Χλωρός (71′ Τσιμπλίδης), Μαρκόφσκι, Λίμα, Μοσχάκης (59′ Ντε Φαρία), Ρούτσης, Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης (46′ Αλεκσάντροβιτς).
Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Ριζογιάννης (8′ Μπακομήτρος), Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης (66′ Γιώτας), Μανουσάκης, Μίνγκας (79′ Ουέλινγκτον), Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Ένοκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.