Δεν αναλαμβάνει ο Δαβράδος

Έκανε πίσω, τελικά, στην Καλλιθέα ο Νίκος Δαβράδος και δεν θα αναλάβει την προεδρία της αθηναϊκής ΠΑΕ ή κάποιο άλλο πόστο.

Έκανε πίσω, τελικά, στην Καλλιθέα ο Νίκος Δαβράδος και δεν θα αναλάβει την προεδρία της αθηναϊκής ΠΑΕ ή κάποιο άλλο πόστο. Μάλιστα, δεν θα ασχοληθεί καθόλου με την ομάδα στη δεδομένη χρονική στιγμή. Η Καλλιθέα εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία επισημαίνεται: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Δαβράδος γνωστοποίησε στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Βουδούρη πως δεν επιθυμεί στην παρούσα στιγμή να αναλάβει οποιαδήποτε διοικητική θέση, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Σχετικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο και φέρουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Ν. Σαλευρή να χαρακτηρίζει τον κ. Δαβράδο ως ‘φωτοβολίδα’ είναι ψευδέστατα, ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο και είναι εκ του πονηρού.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ διαβεβαιώνει τον φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας ότι παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, η ομάδα μας σύντομα θα ανακάμψει βαθμολογικά και θα διαψεύσει πανηγυρικά όλους εκείνους που απεργάζονται τον υποβιβασμό της.
Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ούτε οι σφαγιαστικές διαιτησίες ούτε οι -τουλάχιστον- επιπόλαιες ενέργειες θα ανακόψουν την ιστορική πορεία μιας ομάδας που είναι γνωστή στο πανελλήνιο για τις αρχές και τη συνέπειά της».

Τέλος, με την έναρξη του δεύτερου γύρου, η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι θα προβεί στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες μέχρι την λήξη της περιόδου, αξίας 100 ευρώ. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία (Σοφοκλέους 64) ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-9584990. Επίσης στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Δόξα Δράμας, θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από την μπουτίκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.